ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.14

Χιλιάδες οικογένειες χωρίς ρεύμα


Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη. Χιλιάδες οικογένειες αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας της αδυναμίας τους να πληρώσουν λογαριασμούς
Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ, που βρίσκεται απέναντι από τα δικαστήρια, πραγματοποιούν από το πρωί κάτοικοι των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα, εξαιτίας της αδυναμίας τους να πληρώσουν λογαριασμούς.

«Από την εικόνα που έχουμε στη Θεσσαλονίκη, ο αριθμός των ανθρώπων που δεν έχουν ρεύμα είναι πλέον χιλιάδες και όχι εκατοντάδες όπως στο παρελθόν, ενώ επίσης χιλιάδες οικογένειες απειλούνται με διακοπή ρεύματος. Πολλοί είναι και εκείνοι που προχώρησαν σε επανασυνδέσεις ρεύματος για να αντιμετωπίσουν τον χειμώνα, ωστόσο σήμερα βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο προστίμων ύψους 1.000 και 1.500 ευρώ από τη ΔΕΗ για παράνομες επανασυνδέσεις» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών Άγγελος Φουρνοτζής.

Η κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με τον κ. Φουρνοτζή, αναμένονται έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ και κάτοικοι άλλων περιοχών της πόλης.

Άρση μαζικών διακοπών
Στα αιτήματα της σημερινής παράστασης διαμαρτυρίας περιλαμβάνονται η άρση των μαζικών διακοπών ρεύματος, η άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στις περιπτώσεις όπου έχει διακοπεί, το «πάγωμα» των χρεών, η κατάργηση του προστίμου για ρευματοκλοπή και η απόσυρση όλων των μηνύσεων, η μεγαλύτερη μείωση στα τιμολόγια για όσους υπάγονται στο κοινωνικό τιμολόγιο και η μη επιπλέον επιβάρυνση σε όσους υποβάλλουν αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο.

Την ίδια στιγμή, οι επιτροπές κατοίκων καλούν το κοινό να επικοινωνεί μαζί τους σε περίπτωση διακοπής της παροχής ρεύματος ή απειλών κατασχέσεων λόγω αδυναμίας πληρωμής προστίμων.




Δεν υπάρχουν σχόλια: