ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

Πιάστηκε ξένος πράκτορας που υποκίνησε της διαδηλώσεις στην Ουκρανία - Μοσάντ και Γερμανία από πίσωNέα αποκάλυψη έρχεται από το Κίεβο η οποία είναι ενδεικτική της ανάμειξης των ξένων πρακτόρων στις αθώες διαδηλώσεις οι οποίες έφεραν αμέτρητους νεκρούς και χάος και τελικά την ανατροπή του νόμιμου ηγέτη της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς!
Συγκεκριμένα, Ουκρανοί δημοσιογράφοι οι οποίοι καταγγέλουν ότι έχουν φιμωθεί από την νέα παράνομη κυβέρνηση των ναζιστών στην Ουκρανία αποκαλύπτουν ότι πίσω από τους υποκινητές των θλιβερών γεγονότων στο Κίεβο υπήρξε δάκτυλος μυστικών υπηρεσιών και συγκεκριμένα της Μοσάντ και της Γερμανίας!
Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων αιχμαλωτίστηκε ένας πράκτορας που έφερε τον κωδικό «Δέλτα», και ο οποίος συνεργαζόταν με γερμανικές μυστικές υπηρεσίες ενώ είχε την κάλυψη του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών.
Η απορία είναι αν η κάλυψη του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών ήταν με τη μορφή ΜΚΟ για ευνόητους λόγους...
Σίγουρα η διερεύνηση της πληροφορίας αυτής θα έχει αρνητικές συνέπειες για όλη την ευρύτερη περιοχή, ειδικά για αυτούς που "έστησαν" αυτή τη συγκεκαλυμμένη μυστική επιχείρηση ανατροπής του Β.Γιανουκόβιτς αφού είχε συγκεκριμένη στόχευση: τη γεωπολιτική ανάσχεση της Ρωσίας!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να δώ τι θα κάνουν οι έλληνες όταν κάνουν απόβαση οι τούρκοι στην θράκη (θα πούν ήρθαν οι σωτήρες μας?) α ρε δεν ζήσατε δεν ξέρετε τι ήταν ο κουμμουνισμός