ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.14

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ....


Ξεκινούν οι κατασχέσεις καταθέσεων - Ποια είναι η νέα διαδικασία
Αναστάτωση και φόβο -που δεν απέχουν πολύ από τον πανικό- προκαλεί η βουλιμία της Εφορίας να βάλει χέρι στις τραπεζικές καταθέσεις για χρέη στο Δημόσιο. Το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να εγκαινιάσει μια νέα διαδικασία δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, η οποία θα ολοκληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ σε σύγκριση με το υφιστάμενο σύστημα που απαιτεί μήνες. Πρόκειται για ένα κλειστό κύκλωμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις τράπεζες με αυστηρούς όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των φορολογούμενων. Η κυβέρνηση με την εφαρμογή του συστήματος εκτιμά πως θα διευκολύνει σημαντικά την πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά και τους ελέγχους για την καταπολέμηση της νομιμοποιήσεως εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Σύμφωνα με το υφιστάμενο σύστημα οι τράπεζες κάνουν αναζήτηση για τυχόν υπόλοιπα στους τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρούν οι οφειλέτες και εφόσον εντοπίσουν ποσά τα δεσμεύουν και τα αποδίδουν στο δημόσιο ταμείο. Η διαδικασία αυτή, ωστόσο, απαιτεί μήνες καθώς καθυστερούν οι επιδόσεις από τους δικαστικούς επιμελητές στα κεντρικά καταστήματα όλων των τραπεζών και η αναζήτηση από τις τράπεζες για τραπεζικούς λογαριασμούς. Με τη νέα διαδικασία οι αρμόδιοι υπάλληλοι των 65 Εφοριών στις οποίες υπάρχει δικαστικό τμήμα θα προχωρούν σε ηλεκτρονικό αίτημα προς τις τράπεζες μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Μητρώο καταθετών» για να πληροφορηθούν τα τραπεζικά υπόλοιπα του οφειλέτη.
 
Στη συνέχεια οι τράπεζες θα τους απαντούν μέσα σε μερικές ημέρες για τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών του και έπειτα η εφορία θα εκδίδει και θα αποστέλλει με ηλεκτρονικό τρόπο κατασχετήριο. Η τράπεζα θα είναι υποχρεωμένη αυτομάτως να δεσμεύει το ποσό που οφείλει ο Έλληνας φορολογούμενος στην Εφορία. Βάσει της διαδικασίας αυτής, οι τράπεζες υποχρεούνται εντός 10 ημερών απο τότε που θα λάβουν το αίτημα των φορολογικών αρχών να ελέγξουν τους λογαριασμούς του ελεγχόμενου και να προχωρήσουν σε κατάσχεση, με βάση τα ποσά των χρεών του. Η διαδικασία θα εφαρμοστεί χωρίς προειδοποίηση προς τον οφειλέτη για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο φυγής των καταθέσεων.
Φόβοι για κύμα μετανάστευσης καταθέσεων
Οι τράπεζες τελούν εν μετρία συγχύσει υπό το φόβο μαζικής μετανάστευσης καταθέσεων και αναλήψεων που πυροδοτούν οι αθρόες κατασχέσεις. Θεωρούν ότι θα πρέπει να τεθούν περιορισμοί, προκειμένου να μην προκληθεί πανικός στους καταθέτες, αλλά και να μην απασχολούν προσωπικό για να διαχειριστούν αιτήματα για κατασχέσεις μικροποσών.
Παράγοντες του τραπεζικού κλάδου είχαν επισημάνει και παλαιότερα, ότι στόχος είναι να μπει ένα όριο π.χ. 50 ευρώ, κάτω από το οποίο δεν θα διεκπεραιώνονται παρόμοια αιτήματα, τα οποία επί της ουσίας δεν δημιουργούν εισπρακτικό όφελος για το Δημόσιο, αλλά είναι ικανά να προκαλέσουν ανησυχία και πανικό στους καταθέτες. Οι καταθέτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το ακατάσχετο της μισθοδοσίας και της σύνταξης ισχύει μόνο για οφειλές προς το Δημόσιο και όχι για άλλους φορείς στους οποίους μπορεί κάποιος να έχει οφειλές.
Σύμφωνα με την εικόνα που μετέφεραν οι τραπεζίτες, η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί σε βαθμό που στον χορό των κατασχέσεων έχουν μπει και οι δήμοι της χώρας, οι οποίοι αποστέλλουν κατασχετήρια για οφειλές από κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, πρόστιμα για εκπρόθεσμες πληρωμές κλήσεων ή ακόμα και οφειλές για τέλη της τάξης των 3 ευρώ, όπως το τέλος Νεκροταφείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Σε περίπτωση που η τράπεζα σας υπεξαιρέσει χρήματα απο τον λογαριασμό σας μπορείτε να ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: