ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.14

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Μετέφεραν με ταξί τον Πρόεδρο της Γερμανίας!


Gaouk-Ligiades-570
Σύμφωνα με το koolnews.gr:
“Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί του νομού Ιωαννίνων όταν έμαθαν το πρωϊ ότι για την μεταφορά του Γερμανού Προέδρου, Γιοάχιμ Γκάουκτου Έλληνα ομολόγου του Κάρολου Παπούλια και της συνοδείας τους έφτασαν στην πόλη τους ταξί από την Κέρκυρα!
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δεμεσούκας
Απίστευτο κι όμως αληθινό…Πιθανώς κάποιο από τα «τρωκτικά» που βρίσκουν ακόμη καταφύγιο σε κρατικούς φορείς είχε υπογράψει σύμβαση για την μεταφορά του Γερμανού προέδρου με ταξί από την Κέρκυρα.
Και πόσο ήταν το ποσό; 300 ευρώ το κάθε ένα από τα 9 ταξί που έφτασαν από το νησί του Ιονίου στα Ιωάννινα!
Όλη η «επιχείρηση» θα περνούσε απαρατήρητη καταγγέλλει στο koolnews.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ιωαννίνων, Μιχάλης Ψίνας αφού η περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο αλλά και η διαδρομή που θα ακολουθούσαν οι δύο πρόεδροι ήταν αποκλεισμένη.
Πώς αποκαλύφθηκε το περιστατικό; «Οι συνάδελφοι από την Κέρκυρα είχαν έρθει νωρίτερα από την άφιξη των επισήμων. Ένας από αυτούς λοιπόν μέχρι να ειδοποιηθεί για να μετακινηθεί για την παραλαβή των επιβατών στο αεροδρόμιο πήγε το ταξί σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Εκεί τον είδε ένας δικός μας συνάδελφος και πάνω στην κουβέντα του αποκάλυψε τον σκοπό της επίσκεψής τους».
Οι οδηγοί ταξί στα Ιωάννινα έπεσαν από τα σύννεφα.
«Πρώτα πρώτα αυτή η ενέργεια είναι παράνομη. Είναι παράνομη και η εκτός έδρας μίσθωση και η αποβίβαση» λέει στο koolnews. ο κ. Ψίνας. «Μάλιστα όπως διαπιστώσαμε τα ταξί από την Κέρκυρα είχαν αφαιρέσει και τα “καπέλα”. Δηλαδή έχουμε στα Ιωάννινα 260 ταξί, εκ των οποίων τα 150 είναι λιμουζίνες και κάποιοι αποφάσισαν να φέρουν ταξί από την Κέρκυρα για να φύγουν λεφτά από τον κρατικό κορβανά. Και η μίσθωση ήταν 300 ευρώ για το κάθε ταξί για μία διαδρομή 12 χιλιομέτρων!»
Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να δράσουν άμεσα και άρχισαν τα τηλέφωνα.
«Επικοινώνησα τόσο με την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, το τμήμα Τροχαίας αλλά τηλεφώνησα και στην εκπρόσωπο τύπου και βουλευτή της ΝΔ στα Ιωάννινα, Άννα Ασημακοπούλου η οποία έπεσε κι αυτή από τα σύννεφα. Μου είπε ότι θα εξετάσει άμεσα το θέμα για το αν η σύμβαση κλείστηκε μέσω τουριστικού γραφείου ή μέσω της πρεσβείας. Οι δικές μας πληροφορίες πάντως είναι ότι το θέμα ξεκίνησε από στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών» συμπληρώνει με νόημα ο κ. Ψίνας.
Για την ιστορία τα ταξί από την Κέρκυρα επέστρεψαν χωρίς να μεταφέρουν τελικά τους επισήμους και τις κούρσες ανέλαβαν τα ταξί των Ιωαννίνων προς 40 ευρώ αντί για 300 το καθένα!”
Σημειώστε παρακαλώ ότι ο Πρόεδρος της Γερμανίας βρισκόταν σε επίσημη και όχι ιδιωτική επίσκεψη στην Ελλάδα … Επαναλαμβάνω: ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!
Δείτε την σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Ελπινίκης Δημοκρατίας :
Επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Joachim Gauck και της κυρίας Daniela Schadt στην Ελλάδα, 5-7 Μαρτίου 2014 
Και ερωτώ:
1) Εάν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα πήγαινε επίσημη επίσκεψη στην Γερμανία και οι Γερμανοί θα τον μετέφεραν με ταξί, τι θα λέγατε;; 
2) Εάν ο καθένας μπορεί να μεταφέρει τέτοιο υψηλό καλεσμένο με όποιο όχημα, πάει να πει ότι στην Ελλάδα δεν τίθεται θέμα ασφαλείας υψηλών προσώπων. Τότε ο ντόπιος Ευάγγελος Βενιζέλος, που δεν είναι καν “VIP”, γιατί χρειάζεται για τις μετακινήσεις του  θωρακισμένο όχημα άξιας 750.000 ευρώ ;;; Λεπτομέρειες εδώ.


Φωτογραφία: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια: