ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.14

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ

Αύξηση κεφαλαίου στο Καραγκιόζ-μπερντέ. Το γοργόν και χάριν έχει. Τρέχει και δεν φτάνει το πρώτο τραπεζιτόνι της Διαπλοκής να μαζέψει φράγκα για να προλάβει τις εξελίξεις...


προβόπουλος-τρόικα

Τρέχει γιατί δεν θέλει με τίποτε να πέσει στα νύχια του ΤΧΣ, δηλαδή του Τόμσεν και της τρόικας. Δεν είναι μόνο το μάθημα της Eurobank, που ο γνωστός...
Καραμούζης την εγκατέλειψε ως κουφάρι, ότι όποιος πάει στο ΤΧΣ χάνει την Τράπεζα.
Είναι και οι οιωνοί που έρχονται από όλες τις πλευρές ότι οι ξένοι θέλουν να τελειώνουν με το Τραπεζιτόνι.

Ευκαιρία λοιπόν τώρα που ο Τραπεζιτάκος Προβόπουλος πέταξε τα σκουπίδια πάνω στην Εθνικάρα να κινηθεί γρήγορα στην άκρη της σκηνής το τραπεζιτόνι. Για να δείξει τάχα ότι οι αγορές τον στηρίζουν γιατί έτσι κονομάνε.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι η Εθνικάρα θέλει δύο δις και κάτι τώρα και σίγουρα ένα μετά. Αυτός είναι ο λογαριασμός. Είναι ένα από τα τελευταία σέρβις που κάνει ο Τραπεζιτάκος αφού φορτώνοντας την Εθνικάρα δίνει χρόνο στους άλλους. Βεβαίως, η οθόνη βουλιάζει το πρωί ή μάλλον το πανί στο Θέατρο Σκιών σκίζεται. Φαίνεται τι γίνεται από πίσω.

Το Σύστημα παίζει τα ρέστα του ή μάλλον προσπαθεί να βρει κάνα φραγκάκι από τους έξω με το αζημίωτο για να προλάβει αυτό που δεν θα μπορέσει να αποφύγει. Το εξαράκι, βλέπετε, είναι για τώρα. Έρχονται κι άλλα νούμερα το καλοκαίρι και το φθινόπωρο όταν τα stress tests θα έχουν το βουλοκέρι της Φρανκφούρτης.

Αλλά τότε δεν θα είναι ούτε ο Τραπεζιτάκος ούτε τα τραπεζιτόνια στις γραφειάρες τους για να παραλαμβάνουν τους φακέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: