ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.14

Ρίχνουν λάδι στη φωτιά της Ουκρανίας Βάζοντας και την Πολωνία στο παιχνίδι της στρατιωτικής έντασης επιδιώκουν διάχυση της κρίσης


Ρίχνουν λάδι στη φωτιά της Ουκρανίας
Πολυμερή κλιμάκωση της έντασης επιδιώκουν ΗΠΑ και ΕΕ ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της Ουκρανίας, καθώς εκτός τις προσπάθειες διπλωματικής απομόνωσης της Μόσχας ακόμα και επιβολής κυρώσεων και τις δημόσιες απειλές μέσω του συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών των 28 καθώς και δηλώσεων του Μπαράκ Ομπάμα, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ φαίνεται ότι βρίσκονται πίσω από τα πολωνικά στρατικά γυμνάσια στα σύνορα με την Ουκρανία.
όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και επιβεβαίωσε το πολωνικό υπουργείο Άμυνας μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις μετακινούνται στα σύνορα με την Ουκρανία, στα πλαίσια άσκησης όπως υποστηρίζουν επισήμως. Παράλληλα η κυβέρνηση της Πολωνίας τάσσεται στο πλευρό της ακροδεξιάς διορισμένης κυβέρνησης του Κιέβου, κίνηση που αν και αναμενόμενη οξύνει την κατάσταση.
Οι νέες εξελίξεις οδηγούν αναπόφευκτα σε κλιμάκωση της έντασης και σε διπλωμτικό αδιέξοδο και μπορεί να οδηγήσουν σε διάχυση της κρίσης με απρόβλεπτες συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή.
Όπως αναφέρουν αναλυτές οι κινήσεις της Δύσης στόχο έχουν να προκαλέσουν τον Βάντιμιρ Πούτιν να δράσει και εκτός Ουκρανίας, ώστε να ανατραπεί το θετικό για τη Ρωσία κλίμα στα διεθνή media και να αποκαλυφθεί ρωσική προκλητικότητα, κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται...
Εντός των επομένων ορών και στη νέα συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η Κίνα τη θέση της, τασσόμενη στο πλευρό της Ρωσίας και αλλάζοντας καθοριστικά το ισοζύγιο της ισορροπίας δυναμεων στην περιοχή.
Από την άλλη πλευρά, στις θέσεις του για παραβίαση των κανόνων του διεθνούς δικαίου από τη Ρωσία στην Ουκρανία επέμεινε με νέες δηλώσεις του ο Μπαράκ Ομπάμα, από το Οβάλ γραφείο τη Δευτέρα το βράδυ, ενώ φημολογία για τελεσίγραφο των ρωσικών δυνάμεων στις ελάχιστες ουκρανικές που δεν ελέγχει επί εδάφους της Κριμαίας διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από το Κρεμλίνο.
Παράλληλα οι Ευρωπαίοι εντείνουν τις πιέσεις προς τη Μόσχα επαναφέροντας θέμα στοχευμένων κυρώσεων και ζητώντας με κοινό ανακοινωθέν των 28 υπουργών Εξωτερικών άμεση απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων από την Κριμαία. Με τις θέσεις αυτές έδειξαν να ευθυγραμμίζονται και οι ΗΠΑ.
Πολωνικά γυμνάσια
Η ένταση κλιμακώνεται περαιτέρω καθώς μετά από αίτημα της Πολωνίας συγκαλείται εκτάκτων το συμβούλιο κρίσεων του ΝΑΤΟ καθώς εκφράζονται φόβοι για διευρυμένη ρωσική επιθετικόττηα. 
Σε αυτό το πλαίσιο η Πολωνία έχει ήδη ξεκινήσει την ενίσχυση των στρατευμάτων της στα σύνορα με την Ουκρανία, κίνηση που ανεβάζει το θερμόμετρο, ενώ παράλληλα δείχνει την πρόθεση των Γερμανών και ΗΠΑ να κλιμακώσουν και να διαχύσουν την κρίση, εμπλέκοντας περισσότερες χώρες.
Το πολωνικό υπουργεό Άμυνας απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων για την κινητοποίηση στρατευμάτων έδωσε απάντηση βγαλμένη από τα χρονοντούλαπα του ψυχρού πολέμου, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για γυμνάσια για τη διατήρηση της ετοιμότητας στο στραύτευμα.
 Σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο naTemat, ο εκπρόσωπος του πολωνικού Γενικού Επιτελείου, αναφέρει ότι πρόκειται για την διεξαγωγή έκτακτων ασκήσεων, για να διατηρηθεί η πολεμική ετοιμότητα του πολωνικού στρατού, (πράγμα που δύναται να γίνει πιστευτό αυτήν την στιγμή). Ο πολωνός Συνταγματάρχης Tomasz Szulejko εκ μέρους του γενικού επιτελείου, διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για ασκήσεις των πολωνικών δυνάμεων, για την διατήρηση της αποτελεσματικότητας και της μαχητικής ισχύος των πολωνικών δυνάμεων.
 Σύμφωνα με βίντεο αλλά και πληροφορίες, υπάρχουν μεγάλες φάλαγγες στρατιωτικών οχημάτων και τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης ΤΟΜΑ “Росомаха”, που συνοδεύονται από αστυνομικές δυνάμεις, να κινούνται με ταχύτητα στην εθνική οδό μεταξύ των πόλεων Katowice και Wroclaw και άγνωστη κατεύθυνση. Επίσης παρατηρήθηκαν τουλάχιστον 30 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης πεζικού BMP–2, να μεταφέρονται στις σιδηροδρομικές πλατφόρμες, στο σταθμό του Lebork.
 Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε ότι η χώρα του, συντάσσεται πλήρως με την Ουκρανία, υποσχόμενος παράλληλα να βοηθήσει στην διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.
 Για το λόγο αυτό, στην Πολωνία αυτήν την στιγμή πραγματοποιούνται κινήσεις στρατευμάτων για την σύνδεσή τους με την κατάσταση στη γειτονική Ουκρανία, καταλήγει το δημοσίευμα.
 Απειλή κυρώσεων
Ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε πως οι ΗΠΑ σκέφτονται να εφαρμόσουν διπλωματικά αντίποινα στη Ρωσία, με σκοπό να την απομονώσουν από τη διεθνή κοινότητα.
Ο Ρώσος πρόεδρος πρέπει να επιτρέψει σε διεθνείς παρατηρητές να διαμεσολαβήσουν, για να επιτευχθεί μια συμφωνία και μια διευθέτηση στην Ουκρανία, που θα είναι αποδεκτή για όλους τους Ουκρανούς, επισήμανε ο Ομπάμα, μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν από την έναρξη της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι η Μόσχα βρίσκεται «στη λάθος πλευρά της Ιστορίας», τόνισε πως μια στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία «θα είναι μια δαπανηρή ιδέα για τη Ρωσία».
Σε κάθε περίπτωση, η Ουάσινγκτον εμφανίζεται αποφασισμένη να λάβει μέτρα κατά της Ρωσίας, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο «λάδι στη φωτιά» της έντασης.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: