ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.14

ΜΑΡΙΑΣ: “Η υποχωρητικότητα της κυβέρνησης έχει ανοίξει την όρεξη στην τρόικα”


Σκληρή δήλωση για τις δήθεν διαπραγματεύσεις με την τρόικα και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών πραγματοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσπωος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τομεάρχης Οικονομικών και βουλευτής Ηρακλείου, Νότης Μαριάς.
«Η συνεχής υποχωρητικότητα της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές έχει ανοίξει την όρεξη της τρόικας που απαιτεί να ξαναπληρώσει ο δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός τα σπασμένα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, να απελευθερωθούν οι ομαδικές απολύσεις και να διαλυθεί πλήρως το σύστημα δημόσιας υγείας», ανέφερε ο κ. Μαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: