ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

Η Δημοκρατία δεν είναι ιδεολογία ! … ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ !


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: … η Δημοκρατία δεν είναι ιδεολογία !
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ !
…είναι το πολίτευμα που επιτρέπει την διαρκή γέννηση και εφαρμογή των ιδεών των ανθρώπων, ΜΑΚΡΥΑ από δογματισμούς, ιδεολογίες, κόμματα, αρχηγούς κλπ …
… είναι μια ζωντανή αληλεπίδραση των απλών ανθρώπων, που ΔΙΧΩΣ καθοδήγηση, αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα της ζωής τους, βρίσκοντας απλές και αποτελεσματικές ΛΥΣΕΙΣ,σε ένα περιβάλλον ισοτιμίας, δικαιοσύνης και δημιουργίας . 
Ή ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ Ή ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
… ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΜΕ από τις ιδεολογικο/κομματικές διαχωριστικές γραμμές που λειτουργούν ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ, και δεν ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ την ίδια την δημοκρατία πέρα και έξω από αυτές, δεν πρόκειται ποτέ να φθάσουμε εκεί …
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ … η συντήρηση του “διαιρει και βασίλευε των ολιγαρχιών” ….
… και γι αυτό δεν επιτρέπεται μεταξυ άλλων η ομογενοποίηση και η φατριοποίηση των πολιτών αφού δημιουργείται μια εσωτερική αντιπαλότητα που ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ το αυτόβουλο και το ελεύθερο (δίχως κατήχηση κλπ) σκεπτικό του πολίτη επί πρακτικών ζητημάτων και οχι πάνω σε ευρύτερα θεωρητικά μοντέλα όπως τα περιγράφει η μια ή η άλλη ιδεολογία …
εν τέλει… Ή ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ Ή ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ … 
ΔΙΑΛΕΞΤΕ !!!!!
Η Δημοκρατία γίνεται εφικτή μόνο με την ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ του λαού.
Ηγέτες και κόμματα, είναι δημοκρατικά όταν αγωνίζονται για την χειραφέτηση του λαού.
Η ανάληψη όμως της εξουσίας από το δημοκρατικό κόμμα και η άσκηση της εξουσίας υπέρ του λαού, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!
Δηλαδή, η δημοκρατία δεν καθορίζεται από την άσκηση φιλολαϊκής πολιτικής από ένα υπέρ του λαού κόμμα και από μια ηγεσία που επιθυμεί να ωφελήσει τον λαό, αλλά όταν η εξουσία ασκείται άμεσα ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ.
Η δημοκρατική ελευθερία προσδιορίζεται ως η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων των πολιτών στην εξουσία και όχι ως προστασία από την ίδια την εξουσία.
Η λέξη «ελευθερία» δεν σημαίνει να μην είσαι υποδουλωμένος αλλά να μπορείς να πράττεις όπως νοιώθεις, δημιουργικά και δίχως περιορισμούς αυτό που ποθεί η ψυχή σου.
Έτσι και η δημοκρατία δίνει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ την ελευθερία ισότιμης δημιουργίας στα πλαίσια της πολιτείας τους δίχως τις διακρίσεις που οι οργανωμένες φατρίες των ολιγαρχικών (κάθε ιδεολογικής συγκρότησης) δημιουργούν, ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ με αυτό τον τρόπο την ισοπολιτεία των πολιτών.
Δημοκρατία – η Εξουσία του Λαού
Διαμόρφωση : Α.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: