ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΖΗΛΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ


Σοβαρά επεισόδια με τραυματίες στο κέντρο της ΑθήναςΕπεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

¯... Τα ΜΑΤ έκαναν ρίψεις χημικών προς τους διαδηλωτές. Περίπου 100 άτομα επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ κατεβάζοντας τις ασπίδες τους.
Δυνάμεις των ΔΕΛΤΑ επιτέθηκαν προκλητικά κατά του πλήθους, χτυπώντας φωτορεπόρτερ και πολλούς διαδηλωτές. Επίθεση δέχθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Χαράλαμπος Αγγουράκης.
Τα 50 άτομα που έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό περικυκλώθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ. Η αστυνομία προσπάθησε να κάνει προσαγωγές αλλά τελικά δεν προχώρησε σε αυτή τη κίνηση.

«Άρχισαν να μας ξυλοκοπούν και να κάνουν προσαγωγές διαδηλωτών»
«Αντί να μας δουν, μας ξυλοφόρτωσαν» λέει στο newsbomb.gr ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Σωτήρης Πουλικόγιαννης και προσθέτει «Εμείς ήρθαμε αρχικά στο υπουργείο Εργασίας 20 σωματεία γιατί είχαμε προγραμματισμένο ραντεβού με τον υπουργό Εργασίας. Από εκεί μας έδιωξαν γιατί ο υπουργός είχε συνάντηση με την τρόικα και αποφασίσαμε να πάμε στο υπουργείο Οικονομικών για να δούμε κάποιον υπεύθυνο. Δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να βλέπει συνεχώς εκπροσώπους του κεφαλαίου και των εφοπλιστών και να μην βλέπει εμάς που διαμαρτυρόμαστε για την ανεργία το μεγαλύτερο πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα».

 unnamed-1
Όπως υποστηρίζει ο κ. Πουλικόγιαννης όταν τα σωματεία έφτασαν έξω από το υπ. Οικονομικών τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και άρχισαν να τους χτυπούν. «Άρχισαν να μας ξυλοκοπούν και να κάνουν προσαγωγές διαδηλωτών. Χτύπησαν και τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ».

Ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, κ. Χαράλαμπος Αγγουράκης που δέχθηκε την επίθεση των δυνάμεων ΔΕΛΤΑ είπε στο newsbomb.gr: «Κινούμασταν μαζί με κάποιους συναγωνιστές προς το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για τους 1,5 εκατ. άνεργους που υπάρχουν στη χώρα μας. Ξαφνικά δέχθηκα μαζί με άλλους 3,4 αγωνιστές τη λυσσαλέα και άνευ προηγουμένου επίθεση των ανθρώπων των ΜΑΤ. Δεν συζητούσαν καν. Σήμερα βιώσαμε καθεστώς «αποφασίζομεν και διατάσομεν». Όταν φτάσαμε στο σημείο, τους είπα την ιδιότητά μου αλλά και πάλι δεν με άφησαν να περάσω. Και όχι μόνο αυτό αλλά ήρθαν νέες δυνάμεις για ενίσχυση. Είναι να τους λυπάται κανείς! Φοβούνταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ. Διαταγές εκτελούν και αυτοί. Αλλά προκειμένου να σκεφτούν λιγάκι προτίμησαν να εκτελέσουν τις εντολές. Η πόλη για ακόμη μία φορά οχυρώθηκε με απαράδεκτο τρόπο. Καταγγέλουμε με κάθε τρόπο αυτή την επίθεση».


Δεν υπάρχουν σχόλια: