ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.14

Ο Γ.Δελαστίκ στο Ράδιο 9,84 για την Ουκρανία και το Ποτάμι (ΗΧητικό)

Ο κίνδυνος πολεμικής ανάφλεξης στην περιοχή της Ουκρανίας δεν φαίνεται να είναι ορατός προς το παρόν.
Ωστόσο το κρίσιμο είναι αν οι ΗΠΑ θα πείσουν την ΕΕ για οικονομικό εμπάργκο κατά της Ρωσίας με δέλεαρ τα δισεκατομμύρια καταθέσεων Ρώσων στη Δυτική Ευρώπη, εκτίμησε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο αναλυτής Γιώργος Δελαστίκ.

Σε αυτή την περίπτωση όμως η Ρωσία,  είπε, θα απαντήσει με ενεργειακό αποκλεισμό ιδίως στις αναπτυγμένες χώρες της Ευρώπης με άμεση συνέπεια τη βαθειά οικονομική κρίση.

Η Κριμαία ανεξάρτητα από την πολιτειακή της μορφή έχει ντεφάκτο προσαρτηθεί στη Ρωσία, πρόσθεσε.  Η εισβολή αυτή είναι κατάφωρη καταπάτηση των όρων του διεθνούς Δικαίου , όμως αν ο Πούτιν δεν απαντούσε στο ωμό πραξικόπημα των Αμερικανών με την άνοδο των νεοναζί στο Κίεβο πολιτικά θα είχε αυτοκτονήσει.

 Εκτίμησε ότι αυτά δεν επηρεάζουν άμεσα την πορεία προς τις ευρωεκλογές στην Ευρώπη αλλά αν υπάρξει οικονομικό εμπάργκο δεν απέκλεισε ακόμα και τις πολεμικές συρράξεις.


Κληθείς τέλος να σχολιάσει το κίνημα του Σταύρου Θεοδωράκη είπε ότι πρόκειται για αντικατάσταση του κινήματος της ελιάς των ''58'' που έφαγε τελικά ο δάκος μόλις αποφασίστηκε η σταυροδοσία στα ψηφοδέλτια.

Είμαστε  παραμονές ριζικών πολιτικών ανακατατάξεων εκτίμησε καθώς θα έλθει οριστικά ο θάνατος της μεταπολίτευσης και η ανάδειξη νέων πολιτικών προσώπων και κινημάτων με τις εκλογές του Μάη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: