ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.14

ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ - O κ. Γιαννόπουλος ουδέποτε υπήρξε μέλος μας, καλή Σαρακοστή!

Ο Κουφοντίνας τα κατάφερε -Εκανε άνω κάτω τις εκδόσεις Λιβάνη και τον ΣΥΡΙΖΑ


Ο Κουφοντίνας τα κατάφερε -Εκανε άνω κάτω τις εκδόσεις Λιβάνη και τον ΣΥΡΙΖΑ
Σάλο κατάφερε να προκαλέσει ο Δημήτρης Κουφοντίνας με το βιβλίο που εξέδωσε «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη». Τόσο το εξώφυλλο που επέλεξε, όσο όμως και ο πρόλογος δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κλίμα. Από τη μία το εξώφυλλο όπου παρουσιάζονται αντάρτες του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ αποδοκιμάστηκε έντονα ειδικά στα social media. Μάλιστα και οι εκδόσεις Λιβάνη συνόδευαν το δελτίο Τύπου με ένα σημείωμα, παίρνοντας αποστάσεις από όσα αναγράφονται μέσα στο βιβλίο.
Αίσθηση πάντως προκάλεσε και η ανάρτηση του Πέτρου Τατσοπουλου στο facebook. «Ενας δολοφόνος, που πυροβολούσε τα ανύποπτα θύματά του πισώπλατα, κυκλοφορεί την «αυτοβιογραφία» του με φωτογραφία στο εξώφυλλο… αντάρτες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Ντροπή για τις εκδόσεις Λιβάνη. ΝΤΡΟΠΗ. Αυτή δεν είναι καπηλεία. Είναι ΑΝΑΓΟΥΛΑ».
Ωστόσο έκρηξη στη Βουλή και πόλεμο μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε ο πρόλογος του βιβλίου, τον οποίο υπογράφει ο Νίκος Γιαννόπουλος, εκ των ιδρυτικών στελεχών της συνιστώσας «Ρόζα».
Αγρια κόντρα Βορίδη-Λαφαζάνη
Αγρια κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε στη Βουλή με αφορμή τον πρόλογο του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα που "υπογράφει" - ως διέδωσε η μονταζιέρα των υπογείων της Συγγρού- το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Γιαννόπουλος, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη να υποστηρίζει στη Βουλή πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις αν ήταν μόνο φιλολογικό το ενδιαφέρον ή αν ο κ.Γιαννόπουλος έχει κοινές ταυτίσεις και ανησυχίες με τον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορώντας την ΝΔ και τον Μάκη Βορίδη για ακροδεξιό παραλήρημα που παραπέμπει στον εμφύλιο. «Είναι δυνατόν να κατηγορείται τον ΣΥΡΙΖΑ για τρομοκρατία. θέλετε να μείνετε μόνοι σας στην αίθουσα», είπε ο κ.Λαφαζάνης και πρόσθεσε πως όσο είπε ο κ.Βορίδης είναι ένδειξη πανικού.
Στη συνέχεια ο κ.Βορίδης σήκωσε το γάντι και ανταπάντησε, λέγοντας πως θα περίμενε ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρετε αποστάσεις από τον κ.Γιαννόπουλο και να έχει καταλάβει ότι με τη στάση του παράγει πολιτική νομιμοποίηση σε ένα τρομοκράτη. Τόνισε μάλιστα «φαίνεται πως αυτό είναι μία συνειδητή επιλογή. Ολο αυτό δεν είναι κατήφορος δικός μας αλλά κατρακύλα δική σας».
Σφοδρή επίθεση και από την Άννα Ασημακοπούλου
Με δήλωση της, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κύριο Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως τονίζει «σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται. Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς».
Η κυρία Ασημακοπούλου τονίζει ότι «είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα «ξεπλένοντας» τον ίδιο και τις πράξεις του».
Εκτός του Νίκου Γιαννόπουλου, η ζητά να απομακρυνθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ και «τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν.»
Τα tweets της αποδοκιμασίας για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα
  • Μάλιστα. Έβγαλε βιβλίο ο αρχιδολοφόνος….
  • Αν είχε χιούμορ ο Κουφοντίνας θα έβγαζε το βιβλίο του από τις εκδόσεις Γεωργιάδη.
  • Ο σύντροφος Κουφοντίνας βγάζει βιβλίο. Όχι βέβαια ελεύθερο στο internet. Ψυχάκιας τρομοκράτης ειναι ο άνθρωπος. Οχι βλαξ.
  • Ο Κουφοντίνας εκδίδει βιβλίο στον οίκο Λιβάνη. Ο Τσε Γκεβάρα μόλις άλλαξε πλευρό στον τάφο του.
  • Άλλη μία ένδειξη για τους δεσμούς 17 Νοέμβρη με Πυρήνες Φωτιάς: Ο Λιβάνης εκδίδει και Παυλίνα Νάσιουτζικ.
Το σημεία των εκδόσεων Λιβάνη και οι αποστάσεις για τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο
«Ο Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη έχει αποδείξει την πίστη του στον πλουραλισμό των ιδεολογικών, πολιτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών ρευμάτων. Οι εκδόσεις μας κατά τη διάρκεια της πενηντάχρονης περίπου διαδρομής τους έχουν δείξει ότι δεν έχουν εμμονές σε μονομερείς αφηγήσεις για κρίσιμα θέματα της ιστορικής εξέλιξης στην Ελλάδα και δεν διακατέχονται από προκαταλήψεις. Πιστεύουμε ότι πρέπει να φωτιστούν όλες οι πτυχές της ελληνικής ιστορίας σε κρίσιμες και αμφισβητούμενες ιστορικές περιόδους. Με πίστη σε αυτή την αρχή της διερεύνησης κρίσιμων φάσεων της ιστορικής και πολιτικής εξέλιξης και με μοναδικό κριτήριο να χυθεί άπλετο φως, προχωρήσαμε στην έκδοση του βιβλίου αυτού. Είναι αυτονόητο ότι ο Εκδοτικός Οίκος, βασιζόμενος στις παραπάνω αρχές, έχει εκδώσει και άλλα βιβλία σχετικά με την ύπαρξη και τη δράση της 17Ν, που αποδεικνύουν κάθε φορά ότι η έκδοση ενός βιβλίου δεν σημαίνει ότι ο Εκδοτικός Οίκος συμμερίζεται ή ταυτίζεται με τις απόψεις των συγγραφέων. Οι απόψεις που αναλύονται από το συγγραφέα στο βιβλίο αυτό είναι αντίστοιχες με τα κείμενα των προκηρύξεων της 17Ν, όπως αυτά έχουν δημοσιοποιηθεί από τα ΜΜΕ (εφημερίδες – ραδιόφωνα – τηλεόραση – internet) και επίσης έχουν αναδειχθεί μέσα από τη διαδικασία της πολύκροτης δίκης και έχουν καταχωριστεί στα πρακτικά της δίκης.»
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: