ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.14

Νταβούτογλου προς Ρωσία: Μην αλλάζετε τα σύνορα της περιοχής - Θα επέμβουμε για τους Τατάρους!



Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου αναφέρθηκε σήμερα εκ νέου στους Τατάρους της Κριμαίας και ούτε λίγο ούτε πολύ «προειδοποίησε» τη Ρωσία να «δράσει με αίσθημα ευθύνης» και να μην αποπειραθεί να "αμφισβητήσει" τα υφιστάμενα διεθνή σύνορα της περιοχής.
 
Τονίζει μάλιστα ότι «η Τουρκία είναι έτοιμη να συμβάλει στη μείωση της έντασης και στην λύση του προβλήματος της Κριμαίας», ενώ χαρακτηρίζει την Ουκρανία... «στρατηγικό εταίρο της Τουρκίας»!
 
«Ανησυχώ για τον κίνδυνο διεύρυνσης της πολιτικής κρίσης η οποία αποκτά ήδη περιφερειακή διάσταση» είπε ο Τούρκος υπουργός και ζήτησε τον «σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας, της (εθνικής της) κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εθνικής ενότητας της Ουκρανίας».
 
Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετά την επίσκεψή του στην Ουκρανία και τις συνομιλίες που είχε εκεί με την παράνομη "κυβέρνηση" του Κιέβου κάλεσε «όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να δράσουν μέσα στο πλαίσιο των αρχών του διεθνούς δικαίου, των διμερών και των πολυμερών συμφωνιών και να αποφύγουν βήματα που θα οδηγήσουν στην αμφισβήτηση των διεθνών συνόρων».
 
Νωρίτερα, ανακοίνωση που εκδόθηκε στην Άγκυρα χαρακτήριζε την Ουκρανία«στρατηγικό εταίρο της Τουρκίας» και τόνιζε την σημασία που δίνει η Άγκυρα στην«άμεση αποκατάσταση της σταθερότητας και της ειρήνης στην Ουκρανία και την χερσόνησο της Κριμαίας –τμήμα της Ουκρανίας– όπου ζουν οι ομοεθνείς μας Τάταροι της Κριμαίας».
 
«Το πρόβλημα στην Κριμαία πρέπει να λυθεί με διάλογο και μέσα στο πλαίσιο της ενότητας της Ουκρανίας» τονίζει η Άγκυρα. Η συνύπαρξη όλων των εθνοτικών και θρησκευτικών ομάδων στην Κριμαία «είναι βασική προϋπόθεση για την ειρήνη στην Ουκρανία και όλη την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας».
 
«Η Τουρκία είναι έτοιμη να συμβάλει στη μείωση της έντασης και στην λύση του προβλήματος της Κριμαίας» καταλήγει η ανακοίνωση και υπογραμμίζει ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας οι Τάταροι της Κριμαίας να ζήσουν εν ειρήνη μαζί με τις άλλες κοινότητες ως ισότιμοι πολίτες μέσα σε μια ενιαία Ουκρανία».
 
Οι κινήσεις και οι δηλώσεις του κ. Νταβούτογλου θυμίζουν, δυστυχώς, πάρα πολύ έντονα… κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Και λέμε δυστυχώς, γιατί λυπούμαστε πολύ να βλέπουμε την ελληνική εξωτερική πολιτική, σε μία τόσο κρίσιμη για την παγκόσμια ιστορία και μέλλον της ανθρωπότητας συγκυρία, να ταυτίζεται πλήρως με την νέο-οθωμανική τουρκική γραμμή…
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: