ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.14

Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΑΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΔΗΣΥ!!



Πολύ ευχάριστη η πρόταση της ''φιλελεύθερης Δράσης'' να συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να πέφτουν και οι μάσκες.

Μιλώντας νωρίτερα σήμερα στο ρ/σ Real, ο κ. Μάνος επανέλαβε τη βούληση για εκλογική συνεργασία της Δράσης με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τη ΔΗΣΥ, κάτω από μία «αξιόπιστη νέα ηγεσία». Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι, στην περίπτωση σχετικής κρούσης από τον Αντώνη Σαμαρά, δεν πρόκειται να επιστρέψει στη ΝΔ.
Ως προς τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία έχει προχωρήσει ως τον «αρραβώνα» με τη ΝΔ, σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα, ο κ. Μάνος δήλωσε ότι άκουσε από τα ΜΜΕ για παράλληλες συνομιλίες της ΔΗΣΥ με τη ΝΔ, κάτι το οποίο δεν θεώρησε αποτρεπτικό για συνέχιση των επαφών των δύο κομμάτων.
 
H Κεντρική Επιτροπή της Δράσης έχει εξουσιοδοτήσει τον κ. Μάνο «να χειριστεί τις συνομιλίες για την οργάνωση ενός φιλοευρωπαϊκού, μεταρρυθμιστικού μετώπου με άλλους μεταρρυθμιστές και φιλευρωπαϊστές πολιτικούς που θα μπορέσει να εκπροσωπήσει με μαχητικότητα και αξιοπιστία τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων που αποζητά την έξοδο από την κρίση, μέσα στην Ευρώπη, με κοινωνική γαλήνη, συντεταγμένα και δημοκρατικά».
 
Μέχρι στιγμής, πληροφορίες κάνουν λόγο για άκαρπη επαφή με το ΠΑΣΟΚ. Πάντως, σε νεότερη παρέμβασή του, αυτή τη φορά μέσω Twitter, o κ. Μάνος χαρακτήρισε «μπούρδες» τη «φημολογία» που τον φέρει να συνομίλησε με τον Ευάγγελος Βενιζέλο, διαπραγματευόμενος συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. 
Πάντως, κύκλοι της Δράσης σχολιάζουν πως σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει λόγος να συζητείται η εξέλιξη των όποιων διεργασιών.
Σε ειρωνικό τόνο σχολίασε την πρόταση της Δράσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μέσω twitter: «Πρόταση ΔΡΑΣΗΣ-Στ Μάνος: Εκλογικη σύμπραξη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΡΑΣΗ-ΔΗΣΥ! Αν και θα απορριφθεί, κάτι λέει... Ας το παραδεχτούμε! Εδω φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: