ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

Πόσα πήραν ΔΗΜΑΡ, Χρυσή Αυγή και ΛΑΟΣ για ερευνητικούς σκοπούς


Τις χρηματοδοτήσεις προς τα κόμματα «ΛΑΟΣ», «Χρυσή Αυγή» και «Δημοκρατική Αριστερά» για ερευνητικούς σκοπούς, διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.
Σχετική ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων είχε καταθέσει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επικαλούμενη «διάφορες ανακοινώσεις» από τα τρία αυτά κόμματα, σύμφωνα με τις οποίες «αν και δικαιούνται κρατική χρηματοδότηση, αρνήθηκαν συστηματικά να εισπράξουν το μέρος της επιχορήγησης που τους αναλογούσε για επιμορφωτικούς-ερευνητικούς σκοπούς» όπως προβλέπει ειδική διάταξη νόμου, με διαφορετικό σκεπτικό το καθένα.
Από τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή προκύπτει ότι για τον ΛΑ.ΟΣ τα ποσά της ενίσχυσης για ερευνητικούς σκοπούς ανήλθαν συνολικά, από το 2005 έως και το 2013, σε 2.295.178,21 ευρώ, για τη Χρυσή Αυγή ανήλθε το 2013 σε 155.913,38 ευρώ και για τη ΔΗΜΑΡ σε 144.852 ευρώ, επίσης το 2013.
Η βουλευτής είχε ζητήσει να ενημερωθεί αν έχουν συσταθεί από τα τρία συγκεκριμένα κόμματα, αντίστοιχα ιδρύματα με σκοπούς επιμορφωτικούς-ερευνητικούς, πώς λέγονται αυτά, ποια νομική μορφή έχουν και αν έχουν ΑΦΜ. Ζητούσε, επίσης, να ενημερωθεί και ποια είναι τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων, αν όντως υπάρχουν τέτοια ιδρύματα.
Ωστόσο, ο κ. Μιχελάκης επισημαίνει στην κ. Χρυσοβελώνη ότι ο οικονομικός και λογιστικός έλεγχος των πολιτικών κομμάτων δεν αποτελεί αντικείμενο αρμοδιότητας του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά επ’ αυτού λειτουργεί στη Βουλή η Επιτροπή που είναι αρμόδια για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων.
Επισημαίνει ακόμη ότι από τις υφιστάμενες διατάξεις προβλέπεται η δημοσίευση ετήσιων ισολογισμών στους οποίους απεικονίζεται η οικονομική κατάσταση των κομμάτων, που δικαιούνται και λαμβάνουν ετήσια τακτική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση για ερευνητικούς σκοπούς.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: