ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ!!! ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"

Ονόματα συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ ζητά η Ασφάλεια

Ονόματα συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ ζητά η Ασφάλεια
«Αναβιώνει το συνδικαλιστικό της Ασφάλειας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία των εργαζομένων στους ΟΤΑ, με αφορμή έγγραφο που έλαβε από τη ΓΑΔΑ και το τμήμα ασφαλείας πολιτεύματος.
ασφάλεια
Επιστροφή σε άλλες εποχές, καταδικασμένες στις συνειδήσεις των πολιτών, σηματοδοτεί η απαίτηση της ασφάλειας να της κοινοποιηθούν τα ονόματα της διοίκησης της ΠΟΕ – ΟΤΑ, καθώς και συνδικαλιστών από πρωτοβάθμια σωματεία. Καταγγέλλοντας το περιστατικό, η ΠΟΕ – ΟΤΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
«Μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Θέμης Μπαλασόπουλος και το μέλος του Γενικού Συμβουλίου Χριστόδουλος Ευθυμίου από τις δυνάμεις καταστολής (Μ.Α.Τ.) έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, όπου διαδήλωναν κατά των διαθεσιμότητων-απολύσεων οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Ελληνική Αστυνομία ζητά και τα ρέστα, προχωρώντας σε μία άνευ προηγουμένου ενέργεια που θυμίζει άλλα καθεστώτα και σίγουρα άλλες εποχές.
Μέσω της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ζητάει όλα τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των μελών που συμμετέχουν στα όργανα της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (Γενικού Συμβουλίου, Εκτελεστικής Επιτροπής, Ελεγκτικής Επιτροπής), αλλά και όλων των συναδέλφων που απαρτίζουν τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας και των αντιπροσώπων στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας. Εκείνο που δεν ζήτησε ακόμη η Ασφάλεια Αττικής είναι τα στοιχεία των 70.000 εργαζομένων που εκπροσωπούνται από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.!!!».
Πρόσχημα της απίστευτης αυτής αξίωσης εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η προκαταρκτική εξέταση για την δήθεν παράβαση του άρθρου 309 του Ποινικού Κώδικα σε συνδυασμό με το άρθρο 45 του Π.Κ. (επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία), «πράξεις», που όπως αναφέρει στο έγγραφό της προς την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής «έλαβαν χώρα την 13-10-2011 στην Αθήνα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε.».
Σημειώνεται πως για την εν λόγω απεργιακή κινητοποίηση διώκεται σύσσωμο το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Το αίτημα για την αποστολή των στοιχείων ταυτότητας, που συνιστούν προσωπικά δεδομένα σαφώς εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Το «φακέλωμα» όλων των εκπροσώπων των εργαζομένων στα όργανα της Ομοσπονδίας.
Πρόκειται ξεκάθαρα για την αναβίωση του «συνδικαλιστικού» της Ασφάλειας και επιπλέον για μία ακόμη έκφραση τρομοκράτησης γενικότερα του συνδικαλιστικού κινήματος και ειδικότερα μίας από τις πιο μαχόμενες Ομοσπονδίες του Δημοσίου Τομέα που αγωνίζεται για τα δίκαια των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πώς αυτό συμβαίνει ενώ η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει σε απολύσεις ακόμη 4.000 εργαζομένων από τους Ο.Τ.Α. Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι πιστεύουν πώς τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους και ποινικοποιώντας τους αγώνες τους θα κάμψουν το φρόνημά τους.
Αυτό δεν θα το πετύχουν διότι απορρέει από το αίσθημα της δικαιοσύνης και της επιβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους που στερεί η κυβέρνηση με την μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζει κατ΄ εντολή της τρόικα. Δεν πρόκειται να μας σταματήσουν. Θα είμαστε πάντοτε απέναντι σε πολιτικές και τακτικές που στόχο έχουν να καταργήσουν κάθε εργασιακό δικαίωμα και να ισοπεδώσουν-εξαθλιώσουν την κοινωνία».
Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: