ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.14

O Σαμαράς δεν βρίσκει κανέναν υποψήφιο για ευρωεκλογές -Θρίλερ στη Συγγρού

O Σαμαράς δεν βρίσκει κανέναν υποψήφιο για ευρωεκλογές -Θρίλερ στη Συγγρού
Ενα νέο θρίλερ παίζεται στη ΝΔ το τελευταίο διάστημα, το οποίο θυμίζει εν πολλοίς τι συνέβη όταν ο Πρωθυπουργός αναζητούσε υποψηφίους για Δήμους και περιφέρειες: κανένα από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος και υπουργοί δεν επιθυμεί να εγκαταλείψει το πόστο του, να παραιτηθεί από βουλευτής και να είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή.
Το ασυμβίβαστο μπλοκάρει τις υποψηφιότητες

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου διαπιστώνουν τώρα ότι η εντολή Σαμαρά που υποχρεώνει όποιον κατέλθει υποψήφιος στις ευρωεκλογές, να παραιτηθεί από βουλευτής, οδηγεί σε αδιέξοδο. Διότι ελάχιστοι είναι αυτοί που θα δεχθούν να θυσιαστούν, γνωρίζοντας ότι αν δεν εκλεγούν δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην ελληνική βουλή.
«Το ασυμβίβαστο μπήκε γιατί όλοι οι βουλευτές ήθελαν να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Η θέση προσφέρει αναγνωρισιμότητα. Αλλά με το ασυμβίβαστο, όλοι έκαναν πίσω» αναγνωρίζει στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου που γράφει και σβήνει ονόματα στο σημειωματάριο του Πρωθυπουργού.
Τρεις υποψήφιοι προς το παρόν
Τα μόνα ονόματα που διέρρευσαν ότι θα είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές είναι αυτά του δικηγόρου Φαήλου Κρανιδιώτη, του συνεργάτη του Πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου και του πρώην εκπροσώπου τύπου του ΛΑΟΣ και δημοσιογράφου Γιώργου Κύρτσου.
Οπως διαπιστώνουν, ωστόσο, κύκλοι της ΝΔ, τα ονόματα αυτά δεν μπορούν να φέρουν μαζικά ψήφους στην παράταξη και ο σταυρός δυσκολεύει την κατάσταση. «Ο Παπασταύρου δεν μπορεί να κάνει περιοδείες στην επαρχία και να διεκδικήσει ψήφο με σταυρό» σχολιάζουν έμπειρα στελέχη της ΝΔ, αν και δεν διαφωνούν με την τοποθέτηση του κ. Παπασταύρου στο ευρωψηφοδέλτιο.
Φήμες ότι θα επιστρατευθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης
Πολύ υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης διαρρέουν τις τελευταίες ότι για τις ευρωεκλογές θα αναγκάσουν και θα επιστρατεύσουν τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη να είναι υποψήφιος.
Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο κ. Γεωργιάδης είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορεί να δώσει πολιτική και τηλεοπτική μάχη στις ευρωεκλογές και δεν αποκλείεται ο κ. Σαμαράς να του ζητήσει να εγκαταλείψει το υπουργείο.
Ωστόσο, ο ίδιος δεν φαίνεται να επιθυμεί κάτι τέτοιο, καθώς θα τον έβγαζε από την πρώτη γραμμή της πολιτικής σκηνής. Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι αν του ζητηθεί από τον πρωθυπουργό δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.
Η περίπτωση της Ντόρας
Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι ένα άλλο κορυφαίο πρόσωπο που ο πρωθυπουργός θα επιθυμούσε να εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο, για να δώσει τη μάχη του σταυρού. Η πρώην υπουργός έδωσε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας ήδη τη μάχη των βουλευτικών εκλογών του 2012, αλλά αυτή τη φορά δείχνει απρόθυμη να στρατευθεί. «Θα είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής αν μου το ζητήσει ο πρωθυπουργός» δηλώνει η ίδια και δεν διαφωνεί με το ασυμβίβαστο.
Πολιτική μάχη οι ευρωεκλογές
Για τη ΝΔ είναι, ωστόσο, ζωτικής σημασίας οι προσεχείς ευρωεκλογές, αφού η μάχη που θα δοθεί θα έχει χαρακτηριστικά εσωτερικής πολιτικής και όχι ευρωπαϊκής. Οι δημοσκοπήσεις τη φέρουν σε μάχη στήθος με στήθος με τον ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές των προσώπων θα κρίνουν, εν πολλοίς, τη μάχη. Τα επιχειρήματα και τα διλήμματα εκατέρωθεν, θα αφορούν την οικονομική και κοινωνική αντζέντα και αναζητούνται υποψήφιοι που θα μπορούν να σταθούν στην μάχη υπέρ του ευρώ και της επόμενης ημέρας του Μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: