ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.14

Ελεύθερος με εγγύηση 1 εκατ. ευρώ ο πρώην υπουργός Μιχάλης ΚαρχιμάκηςΟ Μιχάλης Καρχιμάκης κατηγορείται για ηθική αυτουργία και παραβίαση μυστικών της πολιτείας. Κατά την απολογία του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.


Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 1 εκατομμύριο ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον ειδικού ανακριτή, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο κ. Καρχιμάκης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται για ηθική αυτουργία και παραβίαση μυστικών της πολιτείας, αδίκημα που αφορά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, απόρρητες αναφορές που απευθύνονταν στον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς και είχαν ληφθεί από τον ίδιο με μη νόμιμο τρόπο.

Χαρακτήρισε απολύτως αναληθείς τις κατηγορίες σε βάρος του και εξέφρασε την πίκρα του για το γεγονός, όπως είπε, πως αστήρικτα ψεύδη τον οδήγησαν στη θέση του κατηγορούμενου.

Η εμπλοκή του πρώην υπουργού στην υπόθεση άρχισε μετά από αναφορά που υπέβαλε σε βάρος ου πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ.

Η υπόθεση ανατέθηκε και διερευνάται από τον ειδικό ανακριτή Δημήτρη Φούκα.

Πηγή:www.skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: