ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.14

Κορόνα-γράμματα το 5άευρω του ΠΕΔΥ

Το έκανε πάλι το... θαύμα του ο Αδωνις Γεωργιάδης, αφού κατόρθωσε απροειδοποίητα να βάλει κι άλλο χαράτσι στους ασφαλισμένους με τη νέα έμπνευσή του για εισιτήριο 5 ευρώ στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ (πρώην ΕΟΠΥΥ). Ο κ. Γεωργιάδης, που προφανώς είχε τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δεν δίστασε να ανακοινώσει την επιπλέον επιβάρυνση διά... τηλεοράσεως, όπως άλλωστε συνηθίζει.
Βέβαια το αιφνίδιο χαράτσι Αδώνιδος, το οποίο ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για νόμο του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως ενόχλησε και τη συγκυβέρνηση, που διαβλέπει μέσω του 5άευρω άλλο ένα χτύπημα που θα το οδηγήσει σε ακόμη πιο ισχνά δημοσκοπικά αποτελέσματα. Γι' αυτό και ζητά άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Υγείας μήπως και, με όρους επικοινωνίας, καταφέρει και αντιστρέψει το κλίμα.
Μετά τις αντιδράσεις για το θεαθήναι και μόνο από τη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά και τις πραγματικές αντιδράσεις που προέκυψαν από τα υπόλοιπα κόμματα και τους Ιατρικούς Συλλόγους, ο Αδωνις Γεωργιάδης υποχρεώθηκε στην καθιερωμένη για τον ίδιο κυβίστηση και άρχισε να μιλάει για ασθενείς που δεν θα πληρώσουν ώς το τέλος του χρόνου καθώς τότε θα αποφασισθεί εάν θα εφαρμοστεί το μέτρο. Πρόκειται βέβαια για αναδίπλωση, αφού μέχρι και την εκδήλωση των αντιδράσεων ο κ. Γεωργιάδης εμφάνιζε ως δεδομένο στις δηλώσεις του ότι το 5άευρω θα ισχύσει κανονικά. Ωστόσο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 όπως όλα δείχνουν ο ίδιος δεν θα είναι υπουργός Υγείας και είναι άγνωστο εάν θα υπάρχει και η ίδια κυβέρνηση.
Αιφνιδιασμός
Πάντως το ΠΑΣΟΚ μίλησε για «αιφνιδιαστική και βεβιασμένη ανακοίνωση» που δημιούργησε σοβαρά ερωτηματικά και σύγχυση στους πολίτες. Θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν να πληρώνει 5 ευρώ ο ασθενής που «προσέρχεται για τη συνταγογράφησή του στον γιατρό, ούτε βεβαίως να επιβαρύνονται οι χρονίως πάσχοντες, τα επείγοντα περιστατικά, οι ανασφάλιστοι, οι μακροχρόνια άνεργοι».
Ο Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να διευκρινίσει στους... φίλους του ΠΑΣΟΚ όπως τους αποκάλεσε σε άλλη μία του τηλεοπτική εμφάνιση μέσα στο τριήμερο, ότι το 5άευρω δεν θα καταβάλλεται σε απλή συνταγογράφηση: «Σύμφωνα με το νόμο που ισχύει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του ΕΣΥ -δηλαδή στα Κέντρα Υγείας και στα Εξωτερικά Ιατρεία των νοσοκομείων- ισχύει από το 2011 εισιτήριο εισόδου 5 ευρώ. Με βάση το νέο νόμο που ψηφίσαμε για το ΠΕΔΥ, τα πρώην πολυϊατρεία του ΙΚΑ εντάσσονται στο ΕΣΥ. Θυμίζω όμως ότι στο νόμο έχουμε προβλέψει μεταβατική περίοδο ώς τις 31 Δεκεμβρίου του 2014, για τους όρους και τις προϋποθέσεις συλλειτουργίας των δύο συστημάτων. Στο διάστημα αυτό θα εξετάσουμε όλα τα αναγκαία μέτρα. Σε κάθε περίπτωση το νέο σύστημα, όσον αφορά στην απλή συνταγογράφηση, θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες».
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) σε οργισμένη του ανακοίνωση ζητά την παρέμβαση του πρωθυπουργού ενώ αποκαλεί τον Αδωνι Γεωργιάδη «υπάκουο των τροϊκανών». Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπάκουος στους τροϊκανούς εντολοδόχους, επιτίθεται βάναυσα στην ήδη κατακερματισμένη από τις οικονομικές επιβαρύνσεις κοινωνία, με μόνο στόχο την ικανοποίηση των αριθμών εν όψει και των εξετάσεών του την Τρίτη (σ.σ. σήμερα).
»Καλούμε τον πρωθυπουργό που έχει δηλώσει κατ' επανάληψη πως δεν θα επιβληθούν νέες επιβαρύνσεις, να λάβει θέση αναλογιζόμενος τις ευθύνες του απέναντι στην κοινωνία και τους πολίτες και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα, για την ανάκληση τέτοιου είδους πρακτικών που συνιστούν πολιτικές ευτελισμού, έλλειψης ηθικής και ανεντιμότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια: