ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

Κυρώσεις στη Ρωσία - «έμφραγμα» στην Ελλάδα

Οι επιπτώσεις των κυρώσεων, εάν αυτές ληφθούν τελικά, θα γίνουν ιδιαίτερα αισθητές στον τομέα του τουρισμού στη χώρα μας, που έπαιρνε σημαντικές ανάσες από μεγάλο αριθμό Ρώσων τουριστών τα τελευταία χρόνια. Η προεδρεύουσα στη Ε.Ε. Ελλάδα, μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις.
Ανάσα το πορτοφόλι των τουριστών για την ελληνική οικονομίαΑνάσα το πορτοφόλι των τουριστών για την ελληνική οικονομίαΗ Ευρωπαϊκή Ένωση αναστέλλει τις διαπραγματεύσεις της για ένα καθεστώς ταξιδίων απαλλαγμένων από την υποχρέωση θεωρήσεων διαβατηρίων και για την ευρύτερη συνεργασία με τη Ρωσία, ενώ θα εξετάσει το ενδεχόμενο να παγώσει πόρους και να επιβάλει ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, εάν η Μόσχα δεν μεταβάλει τη στάση της έναντι των ουκρανικών αρχών, είπε ο Χέρμαν Φαν Ρομπάι, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Η Ρωσία πρέπει να αρχίσει άμεσες διαπραγματεύσεις με τις ουκρανικές αρχές μέσα στις «επόμενες λίγες ημέρες», αν θέλει να αποφύγει την επιβολή των κυρώσεων αυτών, πρόσθεσε ο Ρομπάι. Οι διαπραγματεύσεις αυτές θα χρειαστεί να έχουν αποτέλεσμα μέσα σε ένα «περιορισμένο χρονοδιάγραμμα», πρόσθεσε, ή σε διαφορετική περίπτωση η ΕΕ θα εξετάσει τη λήψη μέτρων όπως η επιβολή ταξιδιωτικών απαγορεύσεων, το πάγωμα πόρων και η ακύρωση της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Ρωσίας.
Οι ευρωπαίοι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων προειδοποίησαν επίσης τη Ρωσία ότι εάν αποσταθεροποιήσει την κατάσταση στην Ουκρανία περαιτέρω, θα υπάρξουν «μεγάλες συνέπειες» στις διμερείς σχέσεις περιλαμβανομένης της οικονομικής σφαίρας, είπε ο Ρομπάι. Ακόμα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είπε πως η ΕΕ πρόκειται να υπογράψει μια συμφωνία σύνδεσης με την Ουκρανία πριν διεξαχθούν εκλογές στη χώρα αυτή.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλικό, Γερμανικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: