ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

Καραμανλής και Ντόρα θεωρούν casus belli την υποψηφιότητα Κύρτσου με τη ΝΔ...


Μια ακόμη αφορμή για εσωκομματικές γκρίνιες αποτελεί στη Νέα Δημοκρατία η φημολογούμενη συμμετοχή του δημοσιογράφου..
Γιώργου Κύρτσου στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ο ίδιος ο κ. Κύρτσος έχει στην ουσία ανακοινώσει ότι έχει αποδεχθεί πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για να συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου που όπως είναι γνωστό θα διεξαχθούν για πρώτη φορά με σταυρό προτίμησης.

Αν και επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί η πρόταση αυτή και πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου επισήμαιναν στο koolnews.gr ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο, στη Νέα Δημοκρατία έχει σημάνει συναγερμός.


Δυο εξαιρετικά ισχυροί παράγοντες του κόμματος, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη φέρονται εξαιρετικά ενοχλημένοι από το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ο κ. Κύρτσος.

Από τα όσα διαρρέονται δε από συνεργάτες τόσο του κ. Καραμανλή όσο και της κυρίας Μπακογιάννη, η επιλογή αυτή -αν τελικά επιβεβαιωθεί- θα αποτελέσει casus belli.

Ειδικά από συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού επισημαίνεται ότι δεν είναι δυνατόν να συμπεριληφθεί στην ευρωλίστα ένας συστηματικός υβριστής του, ένας άνθρωπος που στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ήταν σημαία του Γιώργου Καρατζαφέρη στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Αλλωστε, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος συνεχίζει ακόμη και σήμερα να απαξιώνει -με τα γραφόμενά του- προσωπικά τον κ. Καραμανλή, εκθειάζοντας στον αντίποδα την εργατικότητα και τη δημόσια εικόνα του Αντώνη Σαμαρά.

Από την άλλη πλευρά, η κυρία Μπακογιάννη, παρά το γεγονός ότι ο κ. Κύρτσος υπήρξε στενός συνεργάτης του πατέρα της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την εποχή που ήταν αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός, πνέει μένεα κατά του δημοσιογράφου εξαιτίας της αναφοράς του σε ένα οικογενειακό θέμα: Την δικαστική διαμάχη του γιού της Κώστα Μπακογιάννη για την διατροφή του εξώγαμου παιδιού του, που έχει αποκτήσει με την εγγονή του Γιώργου Ράλλη, Μαίη Ζαννή.

Πηγή: KoolNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: