ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.14

Μαύρη προπαγάνδα: Δίνουν 5% στο ΠΟΤΑΜΙ όπως έδιναν 15% στους «58»

theodorakis3
Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η απέλπιδη προσπάθεια του συστήματος να επιπλεύσει μέσω του κόμματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη.
Τα ίδια κέντρα που έδιναν 15% στους «58», που πήγαν άκλαυτοι, τώρα αρχίζουν να διαδίδουν ότι το νέο τους δημιούργημα, το απολίτικο και άκρως νεοφιλελεύθερο μνημονιακό κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, έχει 5%.
Που το βρήκαν αυτό το ποσοστό; Αρνούνται να μας πουν, επικαλούνται «πηγές» και «πληροφορίες» από δημοσκόπους, αλλά η προπαγάνδα δεν έχει σχέση ποτέ με την πραγματικότητα. Βάλε εκεί ένα 5%, σου λέει, να δημιουργήσουμε κλίμα και μετά βλέπουμε… Τουλάχιστον δεν κάνουν το ανόητο λάθος να τον ανεβάσουν στο 15%, όπως έκαναν με τους «58» και μετά δεν το μάζευαν το ναυάγιο.
Και πράγματι, είναι να απορεί κανείς, πώς ένα κόμμα που δεν έχει διατυπώσει ακόμα ούτε μια θέση, ούτε μια πρόταση, που ιδεολογικά «κλέβει» ιδέες από δεξιά κι αριστερά, αυτό λέγεται και… τσιμπολόγημα, που δεν έχει καμιά κοινωνική αναφορά και τα μέλη του δεν σημαίνουν τίποτα και σε κανέναν, έχει ήδη πείσει το 5% του ελληνικού λαού. Όχι, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος, εμείς αρνούμαστε να τους ακολουθήσουμε στην κατηφόρα τους.
Ο ελληνικός λαός είναι ταλαιπωρημένος, είναι σε μεγάλο ποσοστό απελπισμένος, αλλά ηλίθιος δεν είναι. Και όσοι τον θεωρούν τέτοιον θα τον βρουν σύντομα μπροστά τους.
Σε κάθε περίπτωση, τα εκδοτικά παράκεντρα ιδρώνουν να γεμίσουν την άδεια κοίτη του εν λόγω ποταμού με νερό και κάνουν τους νεροκουβαλητές.
Την ώρα που η πατρίδα, ο λαός, ολάκερο το έθνος αναζητούν και συνάμα προσμένουν εκείνον τον άνεμο που θα μας σηκώσει όλους ψηλά, οι γνωστοί κρατικοδίαιατοι κηφήνες, οι κομιστές, οι υπεράνω όλων ημών των πληβείων, αυτοί που έμαθαν να επιπλέουν όπως τα βοθρολύματα που ήρθαν και ξεχείλισαν και μας έπνιξαν ως κοινωνία, εξαπολύουν τη μαύρη προπαγάνδα τους πιο αδυσώπητη από ποτέ, πιο ύπουλη από ποτέ, γιατί ξέρουν, το αισθάνονται, ότι η παντοδυναμία τους τελειώνει.
Και δεν έχουν ούτε την ελάχιστη αξιοπρέπεια να το κάνουν με κάποια λεπτότητα… Πάρτε ένα 5% μας λένε, πάρτε πέντε, τους απαντάμε…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από κόμμα που αντιγράφει το σύμβολο του τι να περιμένεις.