ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.10

Δεν σας γελάνε τα μάτια σας. Είναι οι μετοχές στο Γερμανικό χρηματιστήριο αποτυπωμένες πλέον και σε Μάρκα.Ε! ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΛΕΜΕ!

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ

Α)Ιδού το νέο Γερμανικό Μάρκο (απίστευτη φωτογραφία) Ε!! ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΜΑΣ ΤΥΠΩΝΕΙ ΔΡΑΧΜΕΣ??

Β)ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΑΤΑ" "ΝΕΟ ΜΑΡΚΟ"

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ :ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ.... ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ !! "ΠΑΤΑΤΑ" ΤΟ "ΝΕΟ ΜΑΡΚΟ"... ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ' ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ??? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ???

Μήπως τελικά όσα βλέπουμε το τελευταίο διάστημα είναι απλά προφάσεις; Μήπως τελικά η Γερμανία θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει πρώτη από το ευρώ; Η κίνηση του δημοφιλούς Γερμανικού οικονομικού site www.boersennews.de να δημοσιεύει από σήμερα τις τιμές των μετοχών στο Γερμανικό Χρηματιστήριο σε ευρώ αλλά και σε μάρκα είναι αν μη τί άλλο «περίεργη». Ο πίνακας, αδιάψευστος μάρτυρας, είναι από τις σημερινές συναλλαγές και το μάρκο είναι ξανά στις χρηματιστηριακές συναλλαγές των Γερμανών, έστω και από την «πίσω πόρτα»….

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: