ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.10

Το δίλλημα δεν είναι μεταξύ ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ


Γιάννης Παπαϊωάννου

Η παράταξη των Δημοκρατικών η αλλιώς η Δημοκρατική παράταξη είναι μια παράμετρος του ΠΑΣΟΚ που ξεχάστηκε εντελώς τα τελευταία χρονιά καθώς η αριστοκράτες πήραν τις πλάτες μας και τα πήραν όλα. Αυτό έγινε όσο εμείς αναζητούσαμε το πάντρεμα Αριστοκρατίας με την Αριστερά. Το δίλλημα δεν είναι πλέον μεταξύ ΝΔ η ΠΑΣΟΚ ούτε μεταξύ Αριστεράς Δεξιάς. Για αυτό και τυχών νέα κόμματα απότυχαν και θα αποτύχουν πάλι.

Τα τελευταία 10 χρόνια ένας Αριστοκράτης ή ένας αριστοκρατικός γόνος παίρνει ένα χρεοκοπημένο ιδεολογικά κόμμα, μαζεύει οπαδούς και επιτίθεται να καταλάβει την εξουσία. Όταν την κατακτήσει θα επιδοθεί σε έναν αγώνα ώστε να κρατήσει αυτούς που θεωρεί πεινασμένους εκτός εξουσίας. Να μάσει τα λεφτά τους και να τα μοιράσει στου δικούς του. Με ασυμβίβαστα, με βιογραφικά, με το ρουσφέτι, με νόμους, με την διαφθορά, με την δικαιοσύνη, και την αναξιοκρατία η πλειοψηφία του Λαού στερείται της πρόσβασης στα ανώτερα κρατικά αξιώματα στην πληροφόρηση στην γνώση στην φωνή και όταν αυτό συμβεί συκοφαντείται.

Φτιάχτηκαν τόσα κόμματα από αριστοκράτες και ούτε ένα δεν στόχευσε στην μεταρρύθμιση της ΔΗΜΟκρατίας στο πιο άμεσο. Ούτε ένα δεν άνοιξε δρόμους για την πρόσβαση του λαού στην εξουσία. Ούτε ένα δεν έβαλε ασυμβίβαστο υπέρ του εργάτη του αγρότη του ανέργου. Τελικά το πρώτο συνθετικό της λέξης Δημο-κρατία ενοχλεί και απαξιώνεται ωμά όταν ο Αριστοκράτης πρωθυπουργός δηλώνει οπαδός των ” Αρίστων” και κόβει την πρόσβαση στα ανώτερα κρατικά αξιώματα στην μεγαλη πλειοψηφία των ελλήνων που είναι χωρίς βιογραφικό.

Στα δύο μεγάλα κόμματα κυριαρχούν αριστοκράτες. Η δημοκρατία αντιπροσωπεύεται και τελικά απειλείται καθ΄ςω απουσιάζει μια αμιγώς Δημοκρατική παράταξη. Η εξουσία συγκεντρώνεται σε λίγους και οι αριστοκράτες είναι αδύναμοι να σταματήσουν αυτή την εξέλιξη. Μόνο ο ΔΗΜΟΣ μπορεί και για αυτό το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είναι απαγορευμένη λέξη.

Ο Αγώνας κύριοι είναι αιώνιος και είναι πάντα μεταξύ Αριστοκρατίας και Δημοκρατίας. Μπορεί να αλλάζουν οι ταμπέλες τα χρώματα ή τα σύμβολα μα ο αγώνας είναι πάντα ο ίδιος και είναι μεταξύ Δημοκρατικών και Αριστοκρατικών (γαλαζοαίματων του πλουτου και της εξουσίας) για την διαχείρηση της πόλης μας.

Τόσο απλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: