ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.10

ΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ "ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ"! ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ" ΩΣ ΕΛΕΓΕ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΜΩΣ "ΚΟΤΣΑΝΕΣ"


........... ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η "ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ"???? ΟΠΩΣ ΕΠΕΜΕΝΕΣ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ?? ΚΑΙ ΕΠΙ ΒΗΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ???................ ΑΠΑΤΗ!!! ΜΟΝΟΝ ΑΠΑΤΗ!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

========================================

“Η κρίση έδειξε ότι η λειτουργία της ΟΝΕ με βάση τους συμφωνημένους κανόνες δεν είναι αρκετή να περιορίσει τους κινδύνους”, αναφέρει ο κ. Σημίτης και προσθέτει πως “χρειάζεται να λειτουργούν μηχανισμοί αλληλεγγύης ή έτσω διαχείρισης κρίσεων ώστε να μην πληρώνουν μόνο ορισμένοι τις αδυναμίες του συστήματος”.

Ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει ότι η Ευρώπη πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά και από τη νομισματική ένωση να προχωρήσει στην οικονομική και πολιτική ενοποίηση.

Για τον Κώστα Σημίτη μονόδρομος για την έξοδο της χώρας από την κρίση είναι οι συνεχείς περικοπές των κρατικών δαπανών και η εφαρμογή του σταθεροποιητικού προγράμματος, με τις αναπροσαρμογές του προς μία δικαιότερη κατευθυνση για τους κοινωνικά και οικονομικά ασθενείς, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

“Η άποψη ότι η Ελλάδα μπορεί να αποχωρήσει από την ΟΝΕ και να υποτιμήσει τη δραχμή, ώστε να αποκτήσει περιθώρια ελιγμών είναι εσφαλμένη, καθώς δεν ισχύει για μία χώρα στην οποία η παραγωγική βάση είναι εξαιρετικά περιορισμένη”, τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός και αποδίδει τα σενάρια χρεοκοπίας της χώρας και της εξόδου της από την ευρωζώνη, στην εξυπηρέτηση ετερόκλητων συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, τα οποία αντιστρατεύονται τις προσπαθειες της χώρας για στθερότητα και ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: