ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.10

Πως την πάτησε το ΛΑΟΣ με τα φρουτάκια


Μετά και από την ερώτηση του κ. Αστέριου Ροντούλη στη Βουλή για τα φρουτάκια γίνεται σαφές όχι μόνο ότι το ΛΑΟΣ έχει αλλάξει ριζικά απόψεις για το θέμα του τζόγου αλλά και το πως την "πάτησε" στη στρατηγική του, και μαζί του όλοι μας, όλη η χώρα, όλη η ελληνική κοινωνία που σύντομα θα δεχτεί την επιδρομή των κουλοχέρηδων χάριν "εσόδων".

To ΛΑΟΣ είχε αρχικά αντιταχθεί σθεναρά στην προσπάθεια της απελθούσης κυβέρνησης της ΝΔ να επαναφέρει τα φρουτάκια. Μετά όμως άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα στον Υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος σε ερώτηση του βουλευτή κ. Βορίδη για τα τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα απάντησε ότι το ζήτημα θα ρυθμιστεί. Πως ρυθμίστηκε? Με την υπόσχεση μας στο ΔΝΤ ότι θα εισρεύσουν 1,3 δις ευρώ στα κρατικά ταμεία από τον τζόγο στην Ελλάδα!

Όμως οι βουλευτές του Λαός δεν ικανοποιήθηκαν με τις λεπτομέρειες που διέρρευσαν για τα φρουτάκια και με πρώτους τους κ.κ. Πλεύρη και Γεωργιάδη και στη συνεχεία με ερώτηση του κ. Ροντούλη ζήτησαν από την κυβέρνηση να τους εξηγήσει γιατί δεν θα τοποθετηθούν παιχνίδια τύπου AWP που κατασκευάζονται στην Ελλάδα αλλά προτιμήθηκαν τα Videolotto που θα εισαχθούν από το εξωτερικό.

Κατ' αρχήν να επισημάνω ότι και τα περισσότερα Videolotto από ελληνική εταιρία θα προέλθουν. Έχει ακούσει κάνεις μια εταιριούλα που ασχολείται με τον τζόγο, πως την λένε, πως την λένε. Α ναι! INTRALOT την λένε. Αυτή κατασκευάζει τέτοια παιχνίδια και μάλλον θα βρει την ευκαιρία να πουλήσει μερικά..

Για να σοβαρευτούμε, το ΛΑΟΣ προσπάθησε να βοηθήσει τις ελληνικές εταιρίες που κατασκευάζουν τεχνικά και τυχερά παιχνίδια. Ο κ. Βορίδης είχε πάει σε συναντήσεις των εκπρόσωπων αυτών των εταιριών, είχε φωτογραφηθεί μαζί τους και είχε υποσχεθεί υποστήριξη. Έκανε πράξη τις υποσχέσεις του όσο μπορούσε ΑΛΛΑ ξέχασε και αυτός και οι άλλοι βουλευτές του κόμματος του την δυναμική της αγοράς του τζόγου.

Έχετε καταλάβει τι κάνατε αξιότιμοι βουλευτές του ΛΑΟΣ? Πιέσατε να ανοίξει η αγορά του τζόγου στην Ελλάδα τώρα που ο Έλληνας είναι απελπισμένος και περιμένατε να ωφεληθούν μικρομεσαίοι Έλληνες επιχειρηματίες?

Ήταν ποτέ δυνατόν σε έναν από τους πιο κερδοφόρους τομείς να επέτρεπαν οι εταιρίες τέρατα σε μικροεπιχειρήσεις να τους πάρουν κομμάτι από την πίτα? Είχαν ποτέ ελπίδα οι βιοτεχνίες κατασκευής παιχνιδιών να γίνουν προμηθευτές του ΟΠΑΠ και του δημόσιου όταν οι μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου περίμεναν και σχεδίαζαν το άνοιγμα της αγοράς για να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους?

Δεν υπήρχε περίπτωση να επανέλθουν τα φρουτάκια όπως ήταν την δεκαετία του 90 και αυτό οφείλατε να το ξέρετε αξιότιμοι φίλοι. Ήταν βέβαιο ότι αν επανέρχονταν θα ελέγχονταν από κεντρικό σύστημα και κατά συνέπεια θα έπρεπε να είναι ιδίου τύπου, από συνεργαζόμενους μεγάλους κατασκευαστές. Πως θα παρέδιδαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεκάδες χιλιάδες μηχανήματα με συγκεκριμένη τυποποίηση σε ελάχιστο χρόνο? Ακόμα και αν μπορούσαν, τι πιθανότητα υπήρχε να τις αφήσουν οι μεγαλοκαρχαρίες του τζόγου που έχουν το άπειρο χρήμα, την ισχύ και την πολιτική επιρροή?

Την πατήσατε σαν σχολιαρόπαιδα αξιότιμοι φίλοι. Βοηθήσατε να ανοίξει το φράγμα στον χείμαρρο του τζόγου και τώρα παραπονιέστε που το νερό δεν πάει εκεί που θα θέλατε. Τώρα ο χείμαρρος θα πνίξει πολύ κόσμο. Έχετε ιδέα τι θα πει ένα μηχάνημα ανά 250 κατοίκους? Θα μάθουν να παίζουν και τα νήπια ακόμα και θα φταίτε σε μεγάλο βαθμό και εσείς που, αντί να κρατήσετε την στάση σας και να πολεμήσετε την λαίλαπα του τζόγου, σχεδιάζατε την "ανάπτυξη της εγχώριας βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών". Μπράβο, τα καταφέρατε.

Ένας λυπημένος και αγανακτισμένος

Μικρός Ήρωας

http://www.facebook.com/group.php?gid=32394092275

Δεν υπάρχουν σχόλια: