ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.10

ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΡΕ?



Με ποια αξιοπιστία ΡΕ κατ’ επίφαση κυβερνητικοί αξιωματούχοι διαβεβαιώνετε τον ελληνικό λαό πως δεν θα χρεοκοπήσουμε και δεν θα επιστρέψουμε στη δραχμή?

Με ποια αξιοπιστία ΡΕ διαβεβαιώνετε τον ελληνικό λαό πως δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις του στις ελληνικές τράπεζες?

Με ποια αξιοπιστία ΡΕ συνεχίζετε να διαπραγματεύεστε για λογαριασμό μας με τους διεθνείς τοκογλύφους?

Μήπως με την αξιοπιστία που προεκλογικά μας διαβεβαιώνατε πως «λεφτά υπάρχουν» και μετεκλογικά με θράσος και χωρίς καμία αιδώ μας είπατε «δεν υπάρχει σάλιο».

Μήπως με την αξιοπιστία που διαβεβαιώνατε την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο πως έχετε σχέδιο και θα τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας, πως δεν θέλουμε δάνεια αλλά πολιτική στήριξη από την Ευρώπη και όχι μόνο συμφωνήσατε για δάνεια 120 δις ευρώ αλλά υποθηκεύσατε ολόκληρη τη χώρα, χωρίς να μας ρωτήσετε, για να το εξασφαλίσετε.

Μήπως με την αξιοπιστία της κατηγορηματικής διαβεβαίωσης του πρωθυπουργού-τουρίστα στο υπουργικό Συμβούλιο στις 22 Απριλίου ότι «δεν θα χρειαστεί να προσφύγουμε στο ΔΝΤ» που την επομένη από το ακριτικό Καστελόριζο και λίγο πριν βάλει το πορτοκαλί μαγιό για το καθιερωμένο πρωινό μπάνιο του, ο ίδιος τουρίστας-πρωθυπουργός διαπίστωνε πως η προσφυγή στο ΔΝΤ είναι μονόδρομος.

Και με ποιο θράσος αλήθεια μας ο παντελώς αναξιόπιστος υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι «πάμε καλά» όταν η υστέρηση στα έσοδα αγγίζει ήδη το 1 δις ευρώ και υπολογίζεται να φθάσει τα 3,5 δις στο σύνολο του έτους.

Και πως αλήθεια περιμένει να αναστραφεί αυτή η ελεύθερη πτώση στις κρατικές εισπράξεις όταν ο ίδιος παντελώς πια αναξιόπιστος και ανεπαρκής υπουργός Οικονομικών επιμένει 8 μήνες μετά τις εκλογές να διατηρεί δεξιοκρατούμενες ή και τελείως ακέφαλες τις Εφορίες και τον Γενικό Γραμματέα φορολογικών θεμάτων χωρίς καμιά αρμοδιότητα.
monahikoslikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: