ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.10

Γιατί όλοι οι εργολάβοι-καναλάρχες θέλουν τον Λαλιώτη ΕΞΩ από το "κάδρο" ;




Έχοντας υπογράψει ΟΛΑ τα μεγάλα έργα της χώρας αξίας 4,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ δραχμών (ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, το προηγούμενο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, κλπ κλπ) κι έχοντας κάνει δισεκατομμυριούχους τους μεγαλο-εργολάβους («συμπτωματικά» … εκδότες και καναλάρχες) … είναι προφανές γιατί αποφεύγουν να μας θυμίσουν το παρελθόν του...και τις ευθύνες του για τη σημερινή κατάντεια της χώρας.

Άλλωστε η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ των χρεών μας προήλθε από ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ σε μεγάλα δημόσια έργα , που η χώρα δεν είχε την δυνατότητα να αποπληρώσει ποτέ .

Τα δημόσια έργα που δρομολογήθηκαν άρον-άρον από τον Λαλιώτη θα μπορούσαν να γίνουν σιγά-σιγά δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της χώρας τα τελευταία 35 χρόνια.

Όμως οι «ΕΥΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ» δεν θα επιτρέψουν να συνδυαστεί η λέξη ΜΙΖΑ με το επίθετο του Λαλιώτη καθώς και τα 4,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές δαπανήθηκαν αναμφίβολα ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ όπως … κάθε τι που γίνεται στο δημόσιο άλλωστε!

Και ΜΗΝ διανοηθείτε ποτέ να σκεφτείτε ότι χρέωναν στο δημόσιο ΕΙΚΟΝΙΚΑ τιμολόγια προκειμένου να πάρουν τις μίζες τους πολιτικοί και δημοσιογράφοι οι οποίοι φρόντιζαν να ΜΗΝ φτάσει το παραμικρό στ’ αυτιά μας.

Μήπως αντιληφθήκατε Υπουργούς , παραλίγο Πρωθυπουργούς … να τ’ αρπάζουν χοντρά και να φοροδιαφεύγουν; Ποτέ!

Μήπως αντιληφθήκατε δημοσιογράφους να διαθέτουν περιουσίες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ … επειδή ήξεραν τυφλό σύστημα κι έκαναν καλό ρεπορτάζ; Ποτέ!

Μήπως θα πάει ποτέ κανένας τους φυλακή; ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: