ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.10

Εκαναν το Θωρηκτό Αβέρωφ club ! Λέτε να το κάνουν και στούντιο για να "γυρίζει" τσόντες η Τζούλια! Ξεφτίλες!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ... κρέμασαν ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ και τις κιλότες της Χρουσαλά και των καλεσμένων της. Aλλα λόγια ...να αγαπιόμαστε από το ΓΕΝ ! Κάνει έρευνα λέει να δεί αν εκτράπει η εκδήλωση!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΥΒΛΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ


"ΤΟ ΠΛΟΙΟ-ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και ζωντανή ιστορία των αγώνων του ελληνικού έθνους, παραχωρήθηκε... τιμής ένεκεν στον εφοπλιστή Λεό Πατίτσα και τη
σύζυγό του Μαριέττα Χρουσαλά για να μετατραπεί σε πίστα χορού για celebrities, μοντέλακαι κοσμικές κυρίες. Μετά το «Island» και τον «Αστερα», οι νεόνυμφοι, με τις ευλογίες του Ελληνικού Στρατού, συνέχισαν τις εορταστικές εκδηλώσεις του γάμου τους πάνω στο ιστορικό θωρηκτό, σε μια βραδιά με νταούλια, ζεϊμπέκικα και καρσιλαμάδες."
papatzides

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ξεφτιλες της TV, να πάνε όλοι τους στο Διάολο,όπως κατάντησαν τη μικρη Ελλαδίτσα μας.Το θωρηκτό Αβέρωφ,όπου υπάρχουν Έλληνες που πάνω σε αυτό έχουν χάσει παππούδες.Πρέπει αδέρφια Έλληνες να τους απαξιώσουμε όλους αυτούς που μας κάνουν να ντρεπόμαστε γιά ότι είμαστε δηλ. ΕΛΛΗΝΕΣ

morphogenesis είπε...

Αν τους είχα προτείνει εγώ που να κάνουν την καθόλα αξιοπρεπή αυτή εκδήλωση (γνωστή και ως νυφοπάζαρο μεταξύ μοντέλων και επιχειρηματιών), θα τους έλεγα ότι έπρεπε να λύσουν κάβους και να πλεύσουν με το θωρηκτό στη θάλασσα, για μια μαγική νύχτα κάτω από τ άστρα. θα έπρεπε το πολεμικό ναυτικό να τους παραχωρήσει καπετάνιο και μούτσους για να σκουπίζουν τη σαμπάνια, που ποιός ξέρει σε ποιό αιδείο βρισκόταν πριν τη βάλουν στο στόμα τους.

Το ζεύγος επίσης πρέπει να περάσει μια βόλτα από δημόσιους δρόμους να φάει γιαούρτι 2% και άλλα ζαρζαβατικά, που είναι κατάλληλα για κατανάλωση αυτή την εποχή λόγω ζέστης, επομένως τρώμε λιττά! Για χάρη τους θα ψωνίσουμε κάτι παραπάνω από τα super market ή τα μπακάλικα παρά την κρίση.

Ανώνυμος είπε...

YakuYaku, a young translation community is recruiting translators in order to extend its young community. Beginners/Students/Freelancers trying to gain experience are accepted as well forイprofessional translation services. New jobs are posted on a frequent basis
and You will be informed when a job matches your specialties.
Other than its posted jobs opportunities, Various articles and lists are free to read and a resources and help section with everything you need.
If you need help during your work, we will do the impossible to provide you all the help you need on our forum.