ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.10

"ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ" ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ" ΕΙΝΑΙ LIGHT. ΤΟ "ΘΑΨΙΜΟ" ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ


Ο ΩΤΑΚΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΙΘΥΡΙΣΤΗΣ


"Μυστική δημοσκόπηση" προκάλεσε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό.
Ο πανικός δε είναι τέτοιος που οι "σύμβουλοι" Γιάπηδες του Πρωθυπουργού εισηγήθηκαν να αναφέρει ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο Institute International Finance στην Βιένη ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα της "Μυστικής Δημοσκόπησης" προκαλώντας έτσι και τα εγχώρια γέλια κατόπιν της αναφοράς του Πρωθυπουργού για την δήθεν πλειοψηφική αποδοχή της κοινωνίας για τα μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση του.


Εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Πρωθυπουργός DREEMER με τα των Γιάπηδων συμβούλων του το έχει κρυφό καμάρι όταν οι διαρροές λόγω πανικού και φόβου από το ίδιο το κόμμα του "καρφώνουν" τα αποτελέσματα της μυστικής δημοσκόπησης που κρατά το ΜΑΞΙΜΟΥ και όταν ήδη ο τύπος έχει γράψει για τις παραγγελλόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις της κυβέρνησης αναφέροντας μάλιστα και τα αποτελέσματα αυτών.

Μετά τα "γιούχα" - αποδοκιμασίες που εισέπραξε στο Ηρώδειο ο Πρωθυπουργός αλλά και τις αντιδράσεις των πολιτών που βίωσε στην Τρίπολη , το Μαξίμου μεταξύ των δημοσκοπήσεων που διενεργεί προκειμένου σφυγμομετράτε το εκλογικό σώμα για την εκλογική θέση του κινήματος , προέβη και σε δημοσκόπηση επί των ληφθέντων μέτρων της κυβέρνησης λόγω ΔΝΤ" και ειδικά για την θέση της κοινωνίας και τις αντιδράσεις της όσον αφορά τον νέο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ που πρόκειται να κατατεθεί από τον κ. ΛΟΒΕΡΔΟ.
Τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της δημοσκόπησης είναι τόσο ΜΕΛΑΝΑ που οι εισηγήσεις των ΓΙΑΠΗΔΩΝ συμβούλων και των επικοινωνιολόγων του κόμματος είναι ,.....ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ να μην ξανά εμφανιστεί αυθορμήτως ΔΗΜΟΣΙΑ αλλά κατόπιν οργανωμένων εμφανίσεων (στημένων δηλαδή) μόνο σε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας προκειμένου ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ τα χειρότερα.... (δεν είναι τυχαίο ότι ο ΓΑΠ εδώ και δύο μήνες έχει περιορίσει αισθητά τις δημόσιες εμφανίσεις του που συνήθιζε κατά το πρώτο διάστημα της πρωθυπουργίας του)


Εκείνο δε που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στελέχη του κόμματος που έχουν ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της ΜΥΣΤΙΚΗΣ δημοσκόπησης τα οποία και καταδεικνύουν την ΛΑΙΚΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΤΡΗ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ η οποία ως "λένε" θα πυροδοτήσει την "αναπόφευκτη" ΕΚΡΗΞΗ!!! ......σχολίασαν λέγοντας χαρακτηριστηκά..."ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ"

Το αξιόλογο και Ιστορικό στέλεχος του κινήματος και τ. Πρόεδρος της Βουλής κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ είχε διαβλέψει το ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ
σχετικό θέμα:Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ..... "ΒΛΕΠΕΙ"...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: