ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.10

ΤΕΛΟΣ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ" ΤΟ ΛΕΕΙ Η PUBLIC ISSUE... ΨΕΥΤΕΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ


Σε υψηλότερα επίπεδα από τα κόμματά τους καταγράφεται η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών. Σταθερός στο 53% ο Γιώργος Παπανδρέου, βελτιωμένος στο 44% (από 40% τον Μάιο) ο Αντώνης Σαμαράς. Ακολουθούν, οι Γιώργος Καρατζαφέρης (35%), Αλέξης Τσίπρας (34%) και η Αλέκα Παπαρήγα (28%). Ο Γιώργος Παπανδρέου επιλέγεται, παρά τη φθορά, ως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός από το 41% της κοινής γνώμης, ενώ ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 18%.
Ως προς την εκλογική επιρροή των κομμάτων, αυτή εμφανίζεται αμετάβλητη σε σχέση με τον Μάιο. Στο 45% εκτιμάται η εκλογική δύναμη του ΠΑΣΟΚ, 18 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ που καταγράφεται στο 27%. Στο 9,5% κινείται το ΚΚΕ, στο 5,5% εκτιμάται η δυναμική για ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ, 3,5% υπολογίζεται η επιρροή των Οικολόγων. Η εμπιστοσύνη των πολιτών στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις περιορίζεται στο 20%. Το 35% επιθυμεί κυβερνήσεις συνεργασίας, 17% οικουμενική, ενώ 8% δηλώνει έτοιμο να ψηφίσει νέα κόμματα.
Η δημοσκόπηση από το piazza

Δεν υπάρχουν σχόλια: