ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

Ο ΦΑΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ "ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΗ" !! ΕΝΩ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ... Ο "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΛΑΟΣ" ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ.. "ΤΗΝ Χ.Α."


Τελικά έμεινε με την @@@@ στο χέρι

Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις απεσύρθει(Με εντολή Μπένυ αυτή την φορά)
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν σχόλια φίλων του που δείχνουν ότι ΝΔ-ΧΑ είναι συγκοινωνούντα δοχεία και του ζητούν να πάει στους ναζί.

Κατέβα Φαήλε με διαφορετική παράταξη.Κατά την γνώμη μου πολύ σοφή επιλογή η οποία θα σε δικαιώσει και θα μείνεις αστιγμάτιστος από ταύτιση με μεταπολιτευτικά σκουπίδια.

Φαήλο, πας χαμένος στη ΝΔ, πότε θα το καταλάβεις? Και μαζί πάνε χαμένοι και οι Έλληνες που δεν αξιοποιείσαι...

...παραληρεις φαηλο...........σου ειπα εισαι σε λαθος κομμα, αδικοχαμενος πας εκει μεσα στην σαπιλα και την διαφθορα..............οφιλος σου μαλλον δεν ειναι αυτος που σου δειχνει πως ειναι, αποδειξη ο ΛΑΟΣ................μας εχει γαμησει ο δικος σου και δεν φτανει που μας πηδηξε για το ΚΑΛΟ μας μας εχει και να σκυβουμε το κεφαλι σε αυτους που πολεμησαμε...............ο εχθρος δεν ειναι η Χ.Α αλλα οι σιωνιστες μασσωνοι που κυβερνουν τον κοσμο.



info by http://anemosantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: