ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.14

[ΒΙΝΤΕΟ] ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΚΑΤΕΣΗΜΕΝΟ" ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΟΣΟ "ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΛΙΜΝΩΝ" ΕΙΝΑΙ!!!


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!! Καμιά επαφή με την πραγματικότητα .. "θέσεις" λογοτεχνικού περιεχομένου με μια εικαστική γραφική διάθεση αμέριμνου σινεφίλ που πλήρωσε ένα εισιτήριο για να περάσει την ώρα του ...ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΏΜΕΝΑ ΤΟΥ "ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: