ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.4.14

ΟΝΤΩΣ Π@@ΣΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ Α. Ο Απ. Κακλαμάνης πρόσβαλε τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου – Δείτε πώς

Σε μια απέλπιδη προσπάθεια να δικαιολογήσει τις πράξεις του προχώρησε ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος δεν δίστασε να «βαπτίσει» (μετά θάνατον) ακόμα και τον Ανδρέα Παπανδρέου… μνημονιακό!
«Αν δεν εξαφανίσουμε το χρέος θα εξαφανίσει το έθνος» είχε πει ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου και ο Απόστολος Κακλαμάνης μνημονεύει τη φράση αυτή, σε συνέντευξή του, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» για να τονίσει ότι ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ εάν ζούσε θα ψήφιζε υπέρ του μνημονίου.
Βεβαίως πρόκειται για μια εντελώς αυθαίρετη και θλιβερή τοποθέτηση, που προσβάλλει τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη, ο οποίος σε όλη του τη ζωή πολιτεύτηκε με τέτοιον τρόπο που μόνο μνημόνια δεν θα ψήφιζε.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου απέδειξε ότι όχι μόνο ήξερε να λέει «όχι» στους Ευρωπαίους αλλά και να τους γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Απόδειξη το βίντεο που ακολουθεί.
Δείτε προσεχτικά το απόσπασμα και σκεφθείτε εάν αυτός ο ηγέτης θα ψήφιζε ποτέ μνημόνια. Και επιτέλους, ο Απόστολος Κακλαμάνης, πρέπει να πει μια «συγνώμη» αντί να προσπαθεί να δικαιολογηθεί βάζοντας κάτω από το ίδιο πήχη το δικό του ανάστημα με του Ανδρέα Παπανδρέου:
Ωστόσο, είπε και μια αλήθεια: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου παρέδωσε το 1989 δημόσιο χρέος 67% του ΑΕΠ και παρέλαβε το 1993 από τον κ. Μητσοτάκη 120% Ήδη είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου: «Αν δεν εξαφανίσουμε το χρέος θα εξαφανίσει το έθνος». Αυτό όμως δεν σήμαινε μνημόνια κ. Κακλαμάνη. Τον δικό σας πολιτικό νανισμό να μην τον συγκρίνετε με τους γίγαντες…


info by tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: