ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

ΣΥΡΙΖΑ: Έτσι θα αποζημιώσουμε τους ομολογιούχους από το κούρεμα


20140407-123904.jpg
Απο τον Πόρτα – Πόρτα
ΚΑΛΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ….
Με την έκδοση νέων ομολόγων θα αποζημιώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους ομολογιούχους που επλήγησαν από το κούρεμα του 2012. “Παίρνοντας υπόψη του την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, επεξεργάστηκε τις καλύτερες δυνατές, στις παρούσες συνθήκες,
λύσεις για την αποζημίωσή τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση.
Πιο συγκεκριμένα, οι ζημίες θα αποκαθίστανται κλιμακωτά, ως εξής:
Για συνολικές καταγραφόμενες ζημιές ως 100.000 ευρώ, η αποκατάσταση θα είναι της τάξης του 100%.
Για ποσά ως 25.000 ευρώ με ομόλογα διάρκειας 3 ετών,
για ποσά ως 50.000 η διάρκεια θα είναι 5 ετών
για ποσά ως 75.000 ευρώ 7 ετών και
για ποσά ως 100.000 ευρώ διάρκειας 10 ετών.
Για απώλειες άνω των 100.000 ευρώ, θα εκδοθούν νέα ομόλογα 10ετούς διάρκειας.
Για ποσά ως €200.000, θα αποκαθίσταται το 50% της ζημιάς
για ποσά ως 300.000 ευρώ το 25%
για ποσά ως 400.000 ευρώ το 12,5% και
για ποσά πάνω από 400.000 ευρώ το 6%.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι στη ρύθμιση θα συμμετάσχουν τα φυσικά πρόσωπα, που παραμένουν κάτοχοι ομολόγων μέχρι σήμερα, καθώς και όσοι ήταν κάτοχοι ομολόγων και αναγκάστηκαν να τα πουλήσουν. Η ρύθμιση αφορά στην αξία των ελληνικών κρατικών ομολόγων, που διακρατούσαν φυσικά πρόσωπα έως την 10η Μαΐου 2010. Όσοι ομολογιούχοι προχώρησαν σε αύξηση θέσεων/αγορά ομολόγων από την 11η Μαΐου και πέρα, θα αποζημιωθούν μόνο για το μέρος που κατείχαν ως την προαναφερόμενη ημερομηνία (10.5.2010).
Για τον υπολογισμό της συνολικής ζημιάς και της τελικής αποζημίωσης, θα ληφθεί υπόψη η τιμή κτήσης ανά ομόλογο. Από την παραπάνω ρύθμιση εξαιρούνται τα φυσικά πρόσωπα, που είχαν λάβει κρατικούς τίτλους ως αποζημίωση απόλυσης. Για αυτούς θα υπάρξει ειδική ρύθμιση.
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ…διοτι ειναι νωρις..!
ΠΠ

PORTA PORTA


ολυμπια

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΤΗ (ΦΡΟΥΔΩΝ) ΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/10/13
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ). ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ...ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ...ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ...ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!???
ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΑΠΛΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ. (ΣΗΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 6% ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100.000 Ε)
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΣ-ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΕΣ-ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ...ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΨΕ ΟΥΤΕ 1 Ε ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ FUNDS SΤHN ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΑ 200% ΚΑΙ ΑΝΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ (ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΗΓΑΝ ΤΟ 2042 (ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΤΑ...ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ 1 ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΚΡΟΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΩ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ . ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ (ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΓΙΑ... ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑ,,(ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ...ΕΚΛΕΨΑΝ...) ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Σ΄’ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ? ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΜΕΡΟΥΣ...ΤΩΝ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΩΝ (ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ...ΤΡΥΠΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΑ...ΧΑΣΑΜΕ),
ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ...ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ...ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΠΑΡΩ (ΑΝ) (ΣΙΓΑ ΜΗ) ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ (ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ –ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ –ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ –ΣΑΜΑΡΑΣ- ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΣ..ΔΕ ΛΕΩ
ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΙΜΑΙ ...ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙO ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ (ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΩΝ) ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.ΕΔΩ ΠΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ...ΠΑΝΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΜΑΣ...ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ...ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ-ΔΙΑΠΛΕΚΩΜΕΝΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ (ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ).ΤΟΤΕ ...ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (χαχα) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ...ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ...ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΛΗΣΤΩΝ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ,ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΤΕ-ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.(ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΑΒΟΥΑΡ-ΒΙΒΡ ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ)
ΝΑ ΤΟΝ ...ΧΑΙΡOMAΣΤΕ...
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ....ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΣΥΡΙΖΑ. ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ...ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ...ΣΩΣΕΤΕ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ...