ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

«Η Δημοκρατία της κασέτας…»

Διανύουμε μια πολύ άχαρη εποχή. Η πολιτική ζωή στην χώρα μας παρουσιάζει έντονα συμπτώματα εκφυλισμού, που έχουν ως απόρροια να βάλλεται και να υπονομεύεται το δημοκρατικό πολίτευμα από τον τρόπο που λειτουργούν οι Κυβερνώντες.
Πρόσφατο παράδειγμα που εγείρει μείζον θέμα Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης αποτελεί η υπόθεση υποκλοπής με πρωταγωνιστή τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, κ. Τάκη Μπαλτάκο. Εμβρόντητη έμεινε η ελληνική κοινωνία, από το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Ηλίας Κασιδιάρης και στο οποίο μαγνητοσκοπείται η «φιλική» συνομιλία του με τον κ. Μπαλτάκο, που μάλιστα φαίνεται να ασπάζονται τις ίδιες ιδέες. Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που αφορούν τις ποινικές διώξεις σε βάρος της Χρυσής Αυγής και οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για υψηλά Κυβερνητικά στελέχη, αφήνουν έκθετους τόσο τον Πρωθυπουργό, όσο και τους Υπουργούς κ. Αθανασίου και κ. Δένδια, αλλά και την ίδια την ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία παρουσιάζεται ως εντολοδόχος σε εντεταλμένη υπηρεσία, με σκοπό να εξυπηρετήσει πολιτικά συμφέροντα.
Η ήδη πληγωμένη Δημοκρατία μας δέχεται ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα. Οι πολιτικοί αποδεικνύουν καθημερινά το χαμηλής στάθμης πολιτικό ήθος τους, επιφέροντας την πλήρη απαξίωση της πολιτικής και δίνοντας την χαριστική βολή στους κατακερματισμένους θεσμούς και στην ίδια την ελληνική Δικαιοσύνη. Η αλλοτριωμένη Δημοκρατία της «κασέτας» που ουδεμία σχέση έχει με την Δημοκρατία που εγκαθίδρυσε το 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ξεγυμνώνει όσους εμπαίζουν την ελληνική κοινωνία.
Οι Έλληνες πολίτες επιζητούν αλήθειες, δεν πείθονται πλέον από τον λόγο ενός «διαβρωμένου» πολιτικού συστήματος. Τα αμείλικτα ερωτηματικά που παραμένουν αναπάντητα και οι πολιτικές και ποινικές «σκιές» πάνω σε τόσο σοβαρές υποθέσεις ενισχύουν το αίσθημα δυσοσμίας, που αποπνέει τα τελευταία χρόνια η πολιτική σκηνή στην χώρα μας εξαιτίας της κυριαρχίας των σκοπιμοτήτων, του σφετερισμού του δημοσίου συμφέροντος και των πελατειακών σχέσεων.

Η ελληνική Δικαιοσύνη έχει μια μόνο ευκαιρία να πείσει την κοινωνία και να προστατεύσει με όλα τα έννομα μέσα την Δημοκρατία, αρκεί να μην κρυφτεί και να μην σιωπήσει. Η Δημοκρατία δεν μπορεί ούτε να λειτουργεί σύμφωνα με τις εκάστοτε σκοπιμότητες και να σφετερίζεται, αλλά ούτε να εκβιάζεται, και να «πωλείται» σε κασέτες...γιατί τελικά ο μόνος χαμένος είναι η ίδια η Δημοκρατία και οι πολίτες!


Με εκτίμηση,

Γιώργος Δρακούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: