ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.14

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...

Μια απλή ερώτηση για την κυρία Δέσποινα Κονταράκη του Ελεύθερου Τύπου: Δε μου λέτε κυρία Κονταράκη,  γράψατε ποτέ παρόμοιο άρθρο γνώμης με χαρακτηρισμούς για τον Α. Σαμαρά ανάλογους με αυτούς  που χρησιμοποιήστε για τον κ. Τσίπρα και κοσμητικά επίθετα για την Ντόρα Μπακογιάννη ανάλογα με αυτά που στολίσατε την κα Ραχήλ Μακρή; Θα μου πείτε Βέβαια δεν βρήκατε μέχρι στιγμή τίποτα το μεμπτό για τον αρχηγό και τους βουλευτές της ΝΔ! Έτσι δεν είναι; Δεν πάτε να κάνετε καμιά άλλη δουλειά κυρία Κονταράκη που επιμένετε να μας παριστάνετε τη δημοσιογράφο; Για λύπηση είστε κυρία μου... Άντε μπράβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: