ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.14

Προς κ. Γκουτζαμάνη και όχι μόνο!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Έκπληκτοι διαβάσαμε την πρωτοφανή διαταγή της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου η οποία απαγορεύει την δημοσιοποίηση υλικού που μπορεί να ενοχοποιεί Κυβερνητικά στελέχη με Δικαστικούς και όχι μόνο.

Η κ. Εισαγγελέας η οποία κατά τον κ. Μπαλτάκο ενήργησε ως “Θεούσα” (με την προτροπή των 2 υπουργών του κ. Αθανασίου και του κ. Δένδια και όχι με επαρκή στοιχεία) έκλεισε στην φυλακή Έλληνες...... βουλευτές οπότε αντί να παραιτηθεί (μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση) ή έστω να διατάξει έρευνα σε βάθος μια και είναι και η ίδια εμπλεκόμενη  έβγαλε αυτή την απαράδεκτη οδηγία θυμίζοντας εποχές Δικτατορίας.
Ναι δεν είναι υπερβολή αυτό που σκέφτομαι γιατί αφού μετά τις απαγορεύσεις συγκεντρώσεων οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες επιχειρούν να βάλουν φραγμό και στην ενημέρωση προκειμένου να μην αποκαλυφθούν οι πομπές και τα δόλια έργα τους. (η επόμενη φάση ίσως περιλαμβάνει και την εμφάνιση των τανκς.)
Σεβαστή Εισαγγελέα (απευθύνομαι στο θεσμό) αλήθεια η ευαισθησία σας που ήταν το περασμένο φθινόπωρο όταν ταMega-λα κανάλια της διαπλοκής και όλοι αυτοί οι αλητάμπουρες που τα υπηρετούν έβγαζαν φωτογραφίες με πρόσωπα ανθρώπων, βίντεο αλλά και υλικό προανάκρισης το οποίο προφανώς τους έδιναν οι υπηρεσίες σας;
Πως ανεχτήκατε τότε η "Σεβαστή" Δικαιοσύνη να είναι τροφοδότης ειδήσεων των βραδινών δελτίων στα οποία οι κατάπτυστοι δημοσιο-κάφροι αντικαθιστούσαν τους Ανακριτές, τους Εισαγγελείς και τους Δικαστές;
Πως μπορείτε να μας πείσετε ότι δεν σας επηρεάζει (πέρα από το αν σας πήραν ή δεν σας πήραν τηλέφωνο) ο Πρωθυπουργός αλλά και ο “Αναπληρωτής” του οι οποίοι χαρακτηρίζουν δημόσια εγκληματική οργάνωση ένα κόμμα χωρίς να έχει γίνει ακόμα καμία δίκη;
Όλα αυτά δεν τα αναφέρω ως αυτόκλητος υπερασπιστής κάποιων οι οποίοι πιθανόν να είναι ένοχοι αλλά ως απλός πολίτης που θέλει να πιστεύει ακόμα ότι υπάρχει Κράτος Δικαίου που σέβεται τον καθέναν από εμάς αλλά και την λογική του.
κ. Γκουτζαμάνη το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια αν η Δικαιοσύνη είχε σταθεί στο ύψος της πολλά άσχημα θα είχαν αποφευχθεί οπότε ίσως είναι η τελευταία της ευκαιρία να ανακτήσει την Εμπιστοσύνη, το Κύρος και τον Σεβασμό που της πρέπει μια και είναι η τελευταία ασφαλιστική δικλείδα της Τιμής, της Υπόληψης και της Ελευθερίας του καθενός μας!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: