ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

Ο κ. "Εκτός τόπου και χρόνου" ... ξαναχτύπησε!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ο πάσχων από "τηλεμανιοπαραθύρωση" Υπουργός Υγείας βγαίνει κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ παντού και παρλάρει (σαν κασέτα σε γρήγορες στροφές) εκθειάζοντας την μνημονιακή συγκυβέρνηση που υπηρετεί.
Όμως τελευταία αποδεικνύεται ότι είναι “τελείως” .... εκτός τόπου και χρόνου.(για να μη πω τίποτα άλλο που θα του ταίριαζε περισσότερο.)
 
Πραγματικά δεν πίστευα στ’αυτιά μου όταν τον άκουσα  στο Mega-λο κανάλι (όπου φιλοξενείται συχνά πυκνά από τους γνωστούς “διαστρεβλωτές” της κοινής γνώμης) να λέει ότι τον συγκίνησε σαν πατέρα  η επίθεση του υιού Μπαλτάκου με στη Βουλή εναντίον βουλευτών. (αλήθεια τι θα έλεγε ή μάλλον πως θα έσκουζε αν είχε δεχτεί ο ίδιος επίθεση από κάποιον παρείσακτο εντός Βουλής;)
 
Το καλύτερο όμως το είπε στο τέλος (όπου αποδεικνύει ότι μάλλον έχει μειωμένη αντίληψη και κρίση ή θεωρεί ότι απευθύνεται σε ηλίθιους) δηλ. μας είπε ότι από το βίντεο και τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου ο κ. Σαμαράς βγαίνει .... “λάδι”!
 
Φίλες/οι από “αυτούς” που έχει μαζέψει γύρω του ο Πρωθυπουργός δηλ. τους στενούς συνεργάτες και κορυφαίους υπουργούς του καταλαβαίνει κανείς την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την προοπτική της κυβέρνησης του.
Μιας κυβέρνησης που οδηγεί την χώρα ολοταχώς στην καταστροφή και σε πολιτειακή ανωμαλία και πραγματικά είναι λυπηρό που οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες αφήνουν κάτι “σώγαμπρους” “αποστάτες” και “παρατρεχάμενους”να διαλύουν το κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής!  
 
Για του λόγου το αληθές απολαύστε …. τον κ. "εκτός τόπου και χρόνου" σε νέες ... περιπέτειες!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: