ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

Ανακοίνωση του ΚΙΣ κατά Τ. Μπαλτάκου για την συνομιλία με Η. Κασιδιάρη




Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την θλίψη του για τις επαφές που έχει ο πρώην πλέον γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και στενός φίλος και συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) Ελλάδος.
 
Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΣ εκφράζει την πάγια θέση του και καλεί "τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν από κοινού τα μορφώματα του Ναζισμού στη χώρα μας, στα πλαίσια πάντοτε του Συντάγματος και του κράτους Δικαίου".
 
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
«Σχετικά με τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την βαθιά του θλίψη για το γεγονός ότι πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος είχε διαβουλεύσεις με ένα δεδηλωμένο αντισημίτη και αρνητή του Ολοκαυτώματος.
 
Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας και καλούμε τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν από κοινού τα μορφώματα του Ναζισμού στη χώρα μας, στα πλαίσια πάντοτε του Συντάγματος και του κράτους Δικαίου. 
 
Η Ελλάδα και η Ευρώπη, 70 χρόνια μετά την αποκάλυψη της Χιτλερικής βαρβαρότητας, οφείλουν να απομονώσουν τους νοσταλγούς του Ναζισμού και τους εκφραστές του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού για την προστασία της δημοκρατίας και του πολιτισμού μας. 
 
Αθήνα, 4 Απριλίου 2014 
 
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος»
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: