ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.14

Video-Δελαστίκ: Ετοιμάζουν σχέδιο εγκλωβισμού κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ......

Αποκαλυπτίκός ήταν ο γνωστός αρθρογράφος και πολιτικός σχολιάστης, Γιώργος Δελαστικ, σε συνέντευξη του, στο Ράδιο 9,84 που μιλάει για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, και μπορείτε να την ακούσετε ΕΔΩ.

Ενδιαφέρον, παρουσιάζει το απόσπασμα, που σας παρουσιάζουμε, που αφορά, σχέδιο, κατά τον κύριο Δελατσικ, σχέδιο εγκλωβισμού μίας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που έρχεται πολύ σύντομα, από τους δανειστές, ώστε να μην εφαρμόσει φιλολαϊκό πρόγραμμα!

Συγκεκριμένα, αφορά, ότι το σχέδιο προβλέπει μετά τις 25 Μαίου, στα τέλη του ίδιου μήνα, να μην υπάρχει ευρώ στα Δημόσια Ταμεία, έτσι ώστε αν καταρρεύσει η κυβέρνηση Σαμαρά, και οδηγηθούμε σε εκλογές, η νέα κυβέρνηση, με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει λεφτά να πληρώσει, μισθούς και συντάξεις

Και θυμίζουμε, από παλιότερο άρθρο, πάλι του κ. Δελαστίκ, τι έχουμε να πληρώσουμε: "Την Κυριακή 25 Μαΐου γίνονται οι ευρωεκλογές ως γνωστόν. Ε, λοιπόν, την Τρίτη 20 Μαΐου η κυβέρνησή τους πρέπει να βρει και να πληρώσει 4,1 δισεκατομμύρια ευρώ στην ΕΚΤ και την επόμενη μέρα, την Τετάρτη 21 Μαΐου πρέπει να βρει άλλα 4,4 δισεκατομμύρια για να πληρώσει λεφτά που είχε πάρει δάνειο για χάρη των ελληνικών τραπεζών προ πενταετίας, το 2009, επί Αλογοσκούφη! Τρίτη και Τετάρτη πρέπει να... «σκάσει» 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ στους ξένους δανειστές και την Κυριακή να πάει να μαζέψει τις ψήφους των Ελλήνων!"

Συνεχίζει τον συλλογισμό του, ο κ. Δελαστικ, ότι το σχέδιο προβλέπει, ότι αφού δεν θα υπάρχουν χρήματα, πριν τελειώσει το καλοκαίρι να έχει τελειώσει κάθε ελπίδα εφαρμογής φιλολαλαϊκής πολιτικής. Κινούνται εξωτερικοί και εσωτερικοί παράγοντες, στο να στηριχθούν "Στο στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να εκπροσωπεί τα ίδια συμφέροντα, με αυτά που εξυπηρετεί η ΝΔ"

Βέβαια, αναφέρει, στην συνέχεια(μετά το απόσπασμα μας), ότι διέξοδος υπάρχει, και αυτή είναι, ο λαός να αφήσει τους καναπέδες του, και να πιέσει για εφαρμογή φιλολαϊκής πολιτικής, και ότι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αν επιδείξει αποφασιστική στάση, θα καταφέρει εξαρχής φιλολαίκές παραχωρήσεις!



απο 
anemosantistasis


Δεν υπάρχουν σχόλια: