ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.10

Σειρά έχει το Ιράν


ΞΕΡΟΥΝ οι Αμερικάνοι πώς «κυβερνιέται» ο κόσμος. Αρκεί να μην υπάρχει αντίπαλος (διάβαζε Σοβ. Ρωσία) και ιδεολογικός αντίπαλος, ή κι αν υπάρχει, να μην παίρνει μυρουδιά από κόλπα, κολπάκια και πολιτική των Αμερικανών. Φυτεύουν δικτάτορα εκεί όπου έστρωσαν το μεγάλο παιχνίδι τους, τον προωθούν να γίνει.ήρωας στη χώρα του, να τον λατρέψει ο λαός και, την κατάλληλη στιγμή, θα βρέξει.βόμβες. (Για «διευθέτηση» στην περιοχή, για τα πετρέλαια, για την κατανάλωση βομβών προσοδοφόρων π.χ. για τον Μπους και την παρέα του, αλλά και για τα κρατικά τους θησαυροφυλάκια). Τον δικτάτορα θα τον φυγαδεύσουν ή θα τον κρεμάσουν (βλέπε Σαντάμ), όταν δεν θα τον χρειάζονται.

ΚΑΙ, βέβαια, δεν «εκτίθενται» οι ίδιοι οι Αμερικανοί. Δεν ρίχνουν οι ίδιοι τις βόμβες «made in USA». Τις ρίχνουν τα όργανα-εργαλεία τους. Το ΝΑΤΟ (τους), με έγκριση του ΟΗΕ (τους), που συνιστούν παγκόσμιους θεσμούς και οργανισμούς για την δήθεν προστασία της ανθρωπότητας. Στα χαρτιά και στα μάτια των αφελών. Αποφάσεις παίρνει (για λογαριασμό των Αμερικανών) ο ΟΗΕ, σε επίπεδο πολιτικό και την εκτέλεση αναλαμβάνει το ΝΑΤΟ. Ο τέως αντίποδας του Συμφώνου της Βαρσοβίας (που θα διαλύονταν αμοιβαία) και τωρινός μπαμπούλας και τιμωρός των απείθαρχων. Σπέρνει βόμβες που σκοτώνουν «κατά λάθος» και ευθυγραμμίζει λαούς, σαν σύγχρονος σερίφης, καουμπόη(ς) με το λάσο ή το μακρύκανο απέναντι σε Ινδιάνους.

ΔΕΝ τους έφταιξε ο λαός του Ιράκ (ή της Σερβίας) και τον βομβάρδισαν. Πλήρωσε για τον (φυτευτό) δικτάτορα του και πράκτορα των Αμερικανών. Με το Ιράν το πράγμα αλλάζει. Το σενάριο προβλέπει.πυρηνικά. Εγκαταστάσεις εμπλουτισμού του ουρανίου, που ανακάλυψαν(!;) αμερικανοί πράκτορες και που συνιστούν αιτία πολέμου. Ίδρωσε, βλέπεις, το αυτί των Αμερικανών για την παγκόσμια ασφάλεια και παίρνουν μέτρα για τους «πληβείους». Τα πυρηνικά (τους 19 νεκρούς και το νταηλίκι) του Ισραήλ και δεν τα.πρόσεξαν.

ΕΚΑΝΕ τη σύσκεψή του ο ΟΗΕ, μίλησαν ρήτορες, πήρε τον λόγο ο Σαρκοζί, η Μέρκελ.Ο «κοντός» προειδοποίησε τους Ιρανούς πως αν δεν συμμορφωθούν (ως τον Δεκέμβρη) οι Ιρανοί, θα υποστούν κυρώσεις. Πρόσφατα συντάχτηκε και ο Πούτιν ανασυντάσσοντας τη φιλοαμερικανική του σκέψη κι ας τρίζουν τα κόκαλα των κομμουνιστών "προγόνων" του. Οι Τούρκοι συνεργάζονται με τους Ιρανούς για το «εμπλουτισμένο», με εντολή των αφεντικών τους. Όσο για τον αινιγματικό, αμερικανοσπουδαγμένο και μυστηριώδη Πρόεδρο του Ιράν, ο καιρός θα δείξει. Μπορεί να (μας) βγει ο μέγας.πατριώτης και πολέμιος των Αμερικανών. Μπορεί να βγει και πράκτοράς τους. Προς το παρόν, αντιστέκεται, «βρίζει» τους Αμερικανούς και είναι ύποπτο(ς). Έτσι κάνουν όλοι. Ποιοι; Οι πράκτορες που παίζουν τα παιχνίδια των υπερπόντιων «φίλων, προστατών κ.λπ.».

ΤΟ Ιράν, δυστυχώς, θα βομβαρδιστεί και θα' ναι μέρα...μεσημέρι και ο (κάθε) Ομπάμα στον "θρόνο" του. Θα πέσουν βόμβες φρέσκες, (δολο)φονικές (αμάχων), ΝΑΤΟικές, με την έγκριση του ΟΗΕ και το «οκέι» των Αμερικανών που θα σφυρίζουν αδιάφορα, σε ρόλο Π. Πιλάτου. Είναι θέμα χρόνου.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Συγγραφέας

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: