ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.10

H μυστική διπλωματία Παπανδρέου οδηγεί σε "Μακεδονία του Βαρδάρη"


Κοντά σε συμφωνία για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, Αθήνα και Σκόπια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές καταλήγουν στο "Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη", υπό την πιεστική παρέμβαση των ΗΠΑ και της Ε.Ε. Οι εντατικές διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οφείλονται κατά κύριο λόγο στις αφόρητες πιέσεις που ασκεί ο δεύτερος στην ιεραρχία του State Department, James Steinberg, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο επισκέφθηκε επανειλημμένα τις δύο χώρες. Ο εβραϊκής καταγωγής αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πρόσφατα ότι "επίκειται η λήψη δύσκολων αποφάσεων" από την ηγεσία των Σκοπίων, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει για τη ΠΓΔΜ στη σημερινή περίοδο αβεβαιότητας η ένταξη στις ευρωατλαντικές δομές.
πηγη
================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:
Η "μυστική διπλωματία" είναι το "κλου" της κυβέρνησης τούτης και ιδιαίτερα του αμερικανοτραφούς ΓΑΠ ο οποίος έχει εμπεδώσει εξ αυτού τις πρακτοριστηκες πρακτικές τύπου CIA. Είναι γεγονός ότι η μέχρι σήμερα "θαμμένη" από τον ΓΑΠ επιστολή Ερντογάν ..αν και έχει ζητηθεί από το κοινοβούλιο προκειμένου λάβουν γνώση οι "ελεγκτές" της Δημοκρατίας μας... σηματοδότησε την "Μυστική" διπλωματία της κυβέρνησης Παπανδρέου αλλά επιπλέον πιστοποίησε και την κατά παράδοση ΜΕΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΗ διπλωματία που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις Σημίτη με Υπουργό τότε Εξωτερικών "καταδότη" Πάγκαλο και νυν αντιπρόεδρο της σημερινής Κυβέρνησης.
Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΕΔΟΘΗ ΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ .......... ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: