ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.10

Δεν θα μιλήσει ο Καραμανλής στο συνέδριο


Τί θα κάνει τελικά ο Καραμνλής; Θα μιλήσει ή δεν θα μιλήσει στο συνέδριο της ΝΔ; Εμ, ιδού η απορία. Αυτοί που τον γνωρίζουν καλά λένε ότι ο Καραμανλής δεν θα θελήσει να μετατρέψει σε προσωπικό του σόου το Συνέδριο της ΝΔ και να κλέψει τις εντυπώσεις που περιμένει πως και πως να κερδίσει ο Αντώνης Σαμαράς. Άρα λοιπόν το πιθανότερο είναι να παραστεί μόνο την πρώτη μέρα του Συνεδρίου και ίσως να ξαναφανεί στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της νέας ΚΕ της ΝΔ. Παρουσία του πάντα "μπαλκονάτου" Καραμανλή στο βήμα του Συνεδρίου κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να σημαίνει για την ακόμα "χλωμή" ηγεσία του Αντ. Σαμαρά. Αυτή την "υπεύθυνη στάση" πολλοί την εκλαμβάνουν και ως μια κίνηση καλής θέλησης απέναντι σε έναν Σαμαρά, ο οποίος κακά τα ψέμματα δεν διαθέτει "σαμαρικούς" μέσα στο κόμμα. Άρα θα πρέπει ο Αντώνης και να μην ξεχάσει πολλούς απο τους "ανθρώπους του (πρώην) προέδρου" και να καλύψει προσωπικά τον Καραμανλή απέναντι στις επιθέσεις της κυβέρνησης.
tolavraki

Δεν υπάρχουν σχόλια: