ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.14

10 χρόνια φυλάκιση στον Μάκη Ψωμιάδη


10 χρόνια φυλάκιση στον Μάκη Ψωμιάδη
Ένοχος με ποινή 10 χρόνια φυλάκισης κρίθηκε το πρωί της Τρίτης ο Μάκης Ψωμιάδης από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων, για την υπεξαίρεση 21 περίπου εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. 
Τα εφτά χρόνια είναι για την υπεξαίρεση των χρημάτων και τα τρία για νομιμοποίηση παράνομων εσόδων. Η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο εισαγγελέας στην εκπνοή της αποδεικτικής διαδικασίας ζήτησε να καταδικαστούν κατα περίσταση οι Μάκης Ψωμιαδης, Χαρίλαος Ψωμιαδης του Γεωργίου, Χαρίλαος Ψωμιαδης του Παναγιώτη, Φιλιώ Γεωργίου και Αντώνης Κατσαρός. για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της άμεσης συνεργείας σε αυτή καθώς και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Συνολικά 27 είναι τα χρόνια φυλάκισης για όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.





sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: