ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.14

Το ψιλό γαζίΟι αγορές σταμάτησαν να μας δανείζουν όταν το χρέος ήταν 120% του ΑΕΠ. Ο λόγος αυτός ήταν υποτίθεται η αιτία που καταφύγαμε στην ΕΚΤ, το ΔΝΤ και τα μνημόνια που ακολούθησαν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Μετά από 4 χρόνια μνημονίων, μέτρων λιτότητας και PSI, το χρέος έχει φτάσει σχεδόν στο 175%

Η κυβέρνηση το "πέτυχε" αυτό παρά τις τρομακτικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, παρά το γεγονός ότι το Δημόσιο έχει κηρύξει στάση πληρωμών στο εσωτερικό - πληρώνει μόνο τους δανειστές του εξωτερικού, παρά τη διάλυση των τομέων της Υγείας και της Παιδείας και την ύφεση και...
την ανεργία να αυξάνονται για έκτο χρόνο.

Αυτή την κατάσταση η κυβέρνηση τη χαρακτηρίζει "σωτηρία της χώρας". Δεν μας λέει βεβαίως για ποιούς τη σώζει, όταν το 30% βρίσκεται ήδη κάτω από τα όρια της φτώχειας. Μας λέει επίσης ότι το χρηματοδοτικό ζήτημα της χώρας έχει λυθεί μέχρι το 2016 και δεν έχουμε ανάγκη νέου δανεισμού. Την ίδια στιγμή, η ίδια κυβέρνηση διαφημίζει την απόφασή της να απευθυνθεί πάλι στις αγορές, πρώτη φορά από το 2010, για να δανειστεί και τα ΜΜΕ χειροκροτούν. Προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να κρύψει κάτω από το χαλί τη σημασία της αναβολής επ' αόριστον της αξιολόγησης από τον MOODY'S.

Το χρέος του 120% ήταν μη διαχειρίσιμο. Γι' αυτό έγινε το PSI. Γίνεται όμως διαχειρίσιμο, όταν το χρέος είναι 175%, η ανεργία 27% και μηδενικές οι προοπτικές ανάπτυξης. Γίνεται τόσο διαχειρίσιμο που δεν έχουμε ανάγκη για νέο κούρεμα, μας λένε.

Αν δεν καταλαβαίνεις ούτε τώρα ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί, κερδίζεις το βραβείο του μ@λάκα. Μη στεναχωριέσαι που το έχουν κερδίσει πολλοί πριν από σένα, παραμένει ένα βραβείο.

Από swell μέσω Γρεκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: