ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.14

ΦΙΜΩΤΡΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΤΣΙΠΡΑΣ: “Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ”(ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ)


avgi-fimotro

“Επικίνδυνο για τη δημοκρατία και την ομαλότητα” χαρακτήρισε μιλώντας χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη τον Α. Σαμαρά, ο Α. Τσίπρας με αφορμή τις αποκαλύψεις για Μπαλτάκο και Χρυσή Αυγή. “Αν ο Μπαλτάκος είναι ο φυσικός αυτουργός της συνωμοσίας σε βάρος της δημοκρατίας, ο κύριος Σαμαράς είναι ο ηθικός αυτουργός” είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:”Κι αυτό και μόνο θα έφτανε για να χαρακτηριστεί επικίνδυνος για τη δημοκρατία.Επικίνδυνος για την ομαλότητα.Επικίνδυνος γιατί με τη βοήθεια μεγάλων ΜΜΕ, που παίζουν τα δικά τους παιγνίδια, επέτρεψαν στους νεοναζί να εμφανίζονται σαν δύναμη που αμφισβητεί το σύστημα και στρέφεται εναντίον του.Ενώ η Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά η σκοτεινή πλευρά του ίδιου του συστήματος.Είναι το μακρύ του χέρι.Είναι η σύμφυση του απάνθρωπου με το ταξικά ωμό, που βλέπει ως εχθρούς όχι τους βαρόνους της διαπλοκής και του πλούτου, αλλά τους κολασμένους της γης.Είναι μια συμμορία για την οποία η κυβέρνηση Σαμαρά έκλεινε τα μάτια για πολύ καιρό, μπροστά στη εγκληματική δομή, στην εγκληματική ιδεολογία και στην εγκληματική της δράση”.
Όπως αναφέρει το avgi.gr, αναφερόμενος στη λεγόμενη έξοδο στις αγορές και την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα ο Αλ. Τσίπρας έκανε λόγο για μια “τεράστια επιχείρηση απάτης” και σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός “ετοιμάζεται να φωτογραφηθεί χαμογελαστός μαζί με την Προϊσταμένη του”.”Η Γερμανίδα καγκελάριος θέλει να πείσει τους δικούς της ψηφοφόρους πόσο σωστή είναι η πολιτική της απέναντι στην Ελλάδα.Θέλει να πείσει τους Ευρωπαίους ότι η Ελλάδα, το άτακτο παιδί της Ευρώπης, έχει γίνει ο πιο καλός ο μαθητής χάρη στο δικό της συνδυασμό καρότου και μαστίγιου.Το μαστίγιο για όλους εμάς.Το καρότο για τους τραπεζίτες, τους εντολοδόχους της Ζήμενς, τους μεταπράτες της εθνικής μας κυριαρχίας, τους βαρόνους της διαπλοκής, και τους πολιτικούς που τους εκφράζουν”.
Συμπυκνώνοντας το διακύβευμα των εκλογών ο Αλ Τσίπρας είπε ότι αυτό είναι αν “Θα ζήσουμε σαν ελεύθεροι άνθρωποι, σαν Ευρωπαίοι, σε μια κυρίαρχη δημοκρατική χώρα, απολαμβάνοντας τους καρπούς της προόδου και της δουλειάς μας;Ή θα ζούμε μέχρι το απώτατο μέλλον δεμένοι σε μια ατέλειωτη αλυσίδα μνημονίων, φτώχειας, ανεργίας, πολιτιστικού και δημοκρατικού μαρασμού;Θα έχουμε φωνή και λόγο στην ίδια μας τη χώρα και στην Ευρώπη, ή θα δεχτούμε το απαρτχάιντ χρέους, που προβλέπει για την Ελλάδα και τον ευρωπαϊκό νότο φτηνά εργατικά χέρια και φιμωμένο στόμα;”.


makeleio


Δεν υπάρχουν σχόλια: