ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.14

ΕΙΔΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΕ!!!!!!!!!! Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΡΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;??

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιστροφή στη λίρα..
Έξοδο της Κύπρου από την Ευρωζώνη και επιστροφή στην Κυπριακή λίρα αποφάσισε  σε έκτακτη και μυστική συνεδρίαση του το Υπουργικό Συμβούλιο, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες της “Laimitomos.com” .
(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ LAIMITOMOS COM)
Αυτό αποφασίσθηκε μετά από επίσημη ενημέρωση του προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη από τους τροικανούς, μετά την προκλητική στάση του Αρχιεπισκόπου στο θέμα της ακύρωσης των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου.
Παρότι επικράτησε αναστάτωση και κατατέθηκαν στο τραπέζι διάφορες τάσεις και απόψεις από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, στο τέλος λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, ψηφίστηκε η πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για έξοδο από την Ευρωζώνη και το ευρώ. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σύμφωνα με την ίδια πηγή έκανε στροφή 180 μοιρών σε ελάχιστες ώρες, από την πάγια θέση του για παραμονή στο ευρώ, καθώς έφτασε στο απροχώρητο με τον συνεχής εμπαιγμό από τους τροικανούς, αλλά και μετά από τις έντονες πιέσεις που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου για έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στην λίρα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο υπουργός Οικονομ ικών, Χάρης Γεωργιάδης τοποθετήθηκε έντονα κατά της πρότασης του προέδρου της Δημοκρατίας για επιστροφή στην λίρα παρά τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται το κράτος και κάλεσε το κ. Αναστασιάδη να προσπαθήσει για ακόμα μια φορά να εξεύρει λύση, η οποία θα ικανοποιεί τα μέλη της Τρόικας που έφθασαν εσπευσμένα στην Κύπρο.
Η απόφαση αυτή, οδηγεί σε πρωτόγνωρες καταστάσεις την Κύπρο, που κανένας δεν μπορεί προβλέψει το τι μέλλει γενέσθαι.
Ήδη έχουν μπει μπροστά οι κρατικές μηχανές ώστε να εκδοθεί το νέο νόμισμα, το οποίο θα θυμίζει την παλιά λίρα.
Αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώνει τη  Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, κ. Χρυστάλλα Γιωρκάτζη για την έκτακτη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: