ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΕΝ ΟΨΗ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, ΜΕ "ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ" Ο "ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ" ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΩ ΑΝΕΛ


Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις που διατηρεί με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Δημοκρατική Αριστερά καταλογίζει ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση για την «όσμωση» με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τις σχέσεις της με τα στελέχη των ΑΝΕΛ.
«Έχει τεράστια ευθύνη και ο ΣΥΡΙΖΑ για την όσμωση με τους ΑΝΕΛ. Αυτοί οι χαριεντισμοί με τον κ. Καμμένο και με την κ. Ραχήλ Μακρή, βλέπουμε για τι πρόσωπα μιλάμε. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι Χρυσαυγίτες με πολιτικά», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.
Δεν υπάρχουν σχόλια: