ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

Αναζητούνται από την αστυνομία ο Γιάννης Πρετεντέρης & ο Σταύρος Ψυχάρης μετά από μήνυση της Ραχήλ Μακρή

Αναβρασμός στον δημοσιογραφικό κόσμο μετά τις εξελίξεις στον Ελεύθερο Τύπο και την σύλληψη της αρχισυντάκτριας του Ελεύθερου Ρεπορτάζ Δέσποινας Κονταράκη, μετά από μήνυση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχηλ Μακρή για δημοσίευμα που θεώρησε ότι την θίγει!
pretenteris
Συνελήφθη , ύστερα από μήνυση που υπέβαλε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, η δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια στο ελεύθερο ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» Δέσποινα Κονταράκη, για άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στο φύλλο του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής».
Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται για να συλληφθούν για τον ίδιο λόγο ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Γιώργος Κουβαράς, αλλά και ο εκδότης της εφημερίδας ΕΤ Αλέξης Σκαναβής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: