ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

ΜΠΑΛΝΤΑΚΟΣ: "ΕΝΕΡΓΟΥΣΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ...(ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ)


Αυτή την δήλωση  έκανε ο τέως Γραμματέας της κυβέρνησης εξερχόμενος από την εισαγγελία όπου είχε κληθεί για να καταθέσει για την παράνομη βιντεοσκόπηση.
Ο κ Μπαλντάκος κατόπιν αυτης του της δήλωσης δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση ΜΠΑΛΝΤΑΚΟΣGATE και αποδομεί τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού αφού διαψεύδει κατ ουσίαν όλους τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης περί "βλάκα" Μπαλντάκου.΄
Ο κ Μπαλντάκος συνέχισε λέγοντας " είναι δυνατόν να ήμουν σε αυτην την θέση μόνο για να υπογράφω ΦΕΚ?" και τόνισε " όλα αυτά τα οποία είναι στο επίμαχο βίντεο είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και εν γνώση του ίδιου του πρωθυπουργού"

πηγη καναλι "Ε"

Δεν υπάρχουν σχόλια: